„A“ tým – Přátelské utkání – Sezona 2021/2022

Neděle – 19.09. – 20:15 – SH Dukly Liberec

 

Liga stojí kvůli světovému šampionátu v Litvě a tak si Liberec pozval na svou palubovku nově vzniklý tým Bohemians Praha 1905, který bude nastupovat ve třetí nejvyšší tuzemské soutěži.

Úvod zápasu zvládl lépe Liberec, který dvěma trefami TOMÁŠE JELÍNKA soupeři odskočil – 2:0. Bohemka snížila šťastnou trefou po nástřelu z autu – 2:1 a poté už do poločasu pálil ostrými pouze Liberec.

Na 3:1 zvýšil JAKUB ŽOČEK, který krásně trefil nalitý míč z voleje. Čtvrtá branka byla evidována jako VLASTNÍ a to opět po nástřelu Žočka. Poslední branku prvního klání zajistil VIK po přesné příhře Tomáše Janáčka – 5:1

Do druhé půle vstoupil Liberec méně koncentrovaný a byť držel převážně míč na svých sálovkách a dobýval obranný zeleno-bílý val, tak se trefovali pouze hosté, kteří sympaticky upravili dvěma brankami konečné skóre na 5:3.

 

FTZS Liberec x Bohemians Praha 1905 futsal – 5:3 (4:1)

 

Sestava FTZS Liberec
Brankáři (2) | Dlask & Vogt
Hráči (12) | Bína P., Žampa, Vobořil, Baran, Benek, Žoček, Hořák (K), Baláž, Vik, Jelínek, Janáček, Díl

 

Realizační tým
Vrabec Karel | hlavní trenér
Šorsák Jakub | asistent trenéra
Slovák Ondřej fyzio
Mezei Robert | prezident klubu
Poživil Bořek vedoucí mužstva

 

 

Branky a asistence
Jelínek 2+0, Žoček 1+0, Vik 1+0, vlastní, Žampa 0+1, Bína P. 0+1, Janáček 0+1, Benek 0+1

 

 

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce)

” Jsem rád, že k nám během reprezentační přestávky přijela Bohemka. Během celého zápasu jsme udávali tempo hry a drželi hodně balón. Bohemka dobře bránila a po našich chybách se jí podařilo vstřelit 3 branky. Podobných chyb se v dalším ligovém utkání musíme vyvarovat. Pro nás byl zápas dobrá možnost vyzkoušet si standartní situace a připravit se na zápas s Teplicemi.”

Hodnocení Jaroslava Pytlouna (trenér Bohemians)

” V dalším utkání proti prvoligovému klubu jsme přes početnou marodku, která se po tomto utkání ještě rozrostla, odvedli velice slušný výkon. V posledních pěti minutách prvního poločasu hráči ztratili koncentraci, což vedlo k výsledku 1:5 z naší strany v poločase. O přestávce jsem musel hráčům důrazně vysvětlit, že s takovým výkonem nemůžeme pokračovat. Byl jsem rád, že se hráči probudili a že jsme druhý poločas vyhráli 2:0. Liberec je nadstandardní mužstvo, které bude trápit favority první ligy. Odehráli jsme vyrovnaný zápas, ačkoliv byl Liberec více na míči. My se soustředili na zajištěnou obranu a protiútoky. Jsme rádi za zápasy s takovými soupeři, protože budou náš mladý tým posouvat k vytyčeným cílům.”

 

 

Ligové kolo je na programu už tento pátek, kdy hráči zavítají na půdu favorizovaného Svarogu Teplice. Výkop je plánován v MSH na 20:00.

Držte nám palce!

tým F T Z S L

 

ZPĚT