„A“ tým – 2. přípravné utkání – Sezona 2021/2022

Středa – 11.08. – 20:00 – SH Dukly Liberec

 

Liberečtí po výsledkově nepovedeném utkání na Slavii přivítali na domácí půdě tradiční druholigový tým – Malibu Mladá Boleslav. Nekoncentrovanost v úvodu vyústila v rychlou branku soupeře, který se prosadil z rohového kopu. Následně to byl už pouze domácí tým, co se radoval ze vstřelených gólů.

Utkání se hrálo v dobrém tempu a duchu fair-play. V dresu FTZS Liberec se nejvíce dařilo střelecky Jakubu Žočkovi a mládežnickému reprezentantovi Danu Vikovi, který navíc nastoupil s kapitánskou páskou na ruce. Oba tito hráči si připsali po třech gólech. Ty doplnili po jedné trefě Bína P., Hořák, Žampa a nakonec Benek, který dovršil v závěrečných vteřinách skóre na 10:1.

 

FTZS Liberec x Malibu Mladá Boleslav – 10:1 (7:1)

 

Sestava FTZS Liberec:
Dlask, Vogt – Bína P., Hořák, Janouš, Vik (K), Žoček, Žampa, Benek, Janáček, Baláž, Díl

Realizační tým:

Vrabec Karel (hlavní trenér), Vlach Ondřej (asistent trenéra), Ondřej Slovák (fyzio), Poživil Bořek (vedoucí týmu), Mezei Robert (prezident klubu)

 

 

Branky:

Vik 3, Žoček 3, Bína P., Žampa, Hořák, Benek

 

 

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce):

„ Jsem rád, že kluci k tomu přistoupili velice důsledně. Bojovali, jezdili a chtěli, aby padlo co nejvíce branek. Oproti předešlému zápasu se jednalo o soupeře z nižší výkonnostní kategorie, nicméně i takovéto zápasy jsou mnohdy složité, kdy se na vás soupeř chce vytáhnout. Malibu si vážím. Hráli sympaticky a nebojácně. Z naší strany to bylo o jiných taktických věcech, které se dařilo z velké části plnit.”

 

 

Další přípravné utkání bylo plánováno na další středu – 18.08., kdy se náš tým měl utkat na Dukle s ambiciózním druholigovým celkem Boca Krupka. Soupeř bohužel utkání zrušil a tak hledáme nového soupeře.

Ohledně termínu vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení.

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT