„A“ tým – ČF PLAY-OFF 1. FUTSAL ligy – 3. zápas série – Sezona 2020/2021

Pondělí – 26.04. – 19:00 – MSH Chrudim

 

Po herně vydařeném druhém utkání ČF PLAY-OFF zajížděl Liberec znovu na východ Čech do Chrudimi, kde se chtěl pokusit o zázrak, zdramatizovat sérii a navrátit ji zpět pod Ještěd.

To se mu bohužel nedařilo hned od úvodních minut. Chrudim jasně dominovala a ukázala, proč drží titul nejúspěšnějšího futsalového klubu české historie. Východočeši se dostávali do tempa stříleli gól za gólem. Hrozivých 12:0 alespoň v závěru kosmeticky upravil FILIP HENZL, který z dálky vymetl šibenici na 12:1 a udělal tak definitivní tečku za celou ČF sérii PLAY-OFF, kterou zcela zaslouženě ovládla Chrudim.

Stav série: 0:3

 

FK Chrudim x FTZS Liberec – 12:1 (5:0)

 

Sestava FTZS Liberec:
Plechatý, Vogt – Bína P. (K), Henzl, Janáček, Vrabec, Žampa, Žoček, Baláž, Zdržálek, Janouš, Rumler

Realizační tým: Vlach Ondřej (hlavní trenér); Šorsák Jakub (asistent trenéra), Poživil Bořek (vedoucí týmu); Slovák Ondřej (fyzio); Mezei Robert (prezident klubu)

 

 

Branky a asistence:

Henzl 1+0, Zdržálek 0+1

 

 

Hodnocení Ondřeje Vlacha (trenér Liberce):

„ Chtěl bych soupeři poblahopřát k postupu do další fáze. Chrudim byla skvěle připravená a ve všech zápasech jasně dominovala. Pro nás byly všechny tři zápasy obrovskou zkušeností a doufáme, že si zahrajeme play-off i v dalších ročnících.”

Hodnocení Felipe Condeho (trenér Chrudimi):

„ Jsem spokojený s tím, jak jsme se popasovali s celou čtvrtfinálovou sérií. Hráli jsme velmi koncentrovaně, dokázali jsme se na soupeře v tréninku skvěle připravit a to nám bezpochyby pomůže v další fázi. Dnes jsme podali excelentní výkon! Zároveň chci pogratulovat libereckému týmu za způsob, jakým zápasy hráli. Snažili se hrát dopředu, což dokazuje fakt, že skórovali ve všech třech zápasech. Jsem si jistý, že posbírali zkušenosti, které v budoucnu využijí ve prospěch svého týmu. Jejich vystupování v hale i mimo ni byla skvělá po celou sezonu a přeji si, aby se klub každoročně rozrůstal. Gratuluji jim ke skvělé sezoně”.

 

 

ČF série je u konce ! Chrudim v ní jasně zvítězila 3:0 na zápasy a zaslouženě postupuje do semifinále !

Pro Liberec se tak jednalo o poslední utkání sezony 020/021.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT