„A“ tým – ČF PLAY-OFF 1. FUTSAL ligy – 1. zápas série – Sezona 2020/2021

Úterý – 20.04. – 19:00 – MSH Chrudim

 

FTZS Liberec zakončil základní část sezony přesvědčivou výhrou na půdě Mělníku a po 22. kolech obsadil 7. místo 1. FUTSAL ligy, což mu zajistilo historicky první účast v PLAY-OFF. Ve vyřazovací části tak narazí hráči na čtrnáctinásobné mistry z Chrudimi, kteří skončili druzí a to těsně za Interobalem Plzeň.

První utkání série hrané na východě Čech překvapení nepřineslo. Chrudim vstoupila dobře do utkání a do 10té minuty si vytvořila komfortní náskok, který postupně navyšovala. Liberečtí měli problém s rychlou kombinační hrou soupeře, který stanovil poločasový výsledek na hrozivých 7:0.

Do druhého poločasu FTZS změnil defenzivní činnost a přineslo to „ovoce“. Byť druhá dvacetiminutovka skončila prohrou 2:4, tak mnohé ukázala. Vstřelených branek se liberečtí dočkali až v závěru, kdy se prosadil v rudém dresu PAVEL BALÁŽ s DOMINIKEM ZDRŽÁLKEM.

První zářez tak inkasovala Chrudim, která vede zaslouženě v sérii 1:0

 

FK Chrudim x FTZS Liberec – 11:2 (7:0)

 

Sestava FTZS Liberec:
Vogt, Dlask – Bína P. (K), Henzl, Janáček, Knejzlík, Šisler, Vrabec, Žampa, Žoček, Baláž, Zdržálek, Janouš, Rumler

Realizační tým: Vlach Ondřej (hlavní trenér); Poživil Bořek (vedoucí týmu); Slovák Ondřej (fyzio); Mezei Robert (prezident klubu)

 

 

Branky a asistence:

Baláž 1+1, Zdržálek 1+0

 

 

Hodnocení Pavla Baláže (hráč Liberce):

„ Náš 1. zápas v play-off se nám herně a především výsledkově nevydařil. V defenzívě jsme byli tentokrát nedůslední, což tým jako Chrudim nelítostně trestá. Přesto si myslím, že druhá polovina už z našeho pohledu byla o poznání lepší a můžeme si z ni odnést i nějaká pozitiva. V pátek nás čeká druhé utkání na které se musíme dobře připravit a pokusit se navázat na druhý poločas.”

Hodnocení Felipe Condeho (trenér Chrudimi):

„ Naši cestu jsme začali dobře. Do zápasu jsme vstoupili ve velké intenzitě a koncentrováni, tedy ve stavu, který je v play-off prostě potřeba. Měli jsme excelentní první poločas, což nám umožnilo dát šanci mladým hráčům. Všem hráčům chci pogratulovat k utkání, ale je to teprve první krok. Musíme i nadále pokračovat ve zvyšování úrovně našich výkonů”.

 

 

Další zápas ČF série PLAY-OFF proti Chrudimi odehrají hráči už tento pátek a to na domácí palubovce !

ČTVRTFINÁLE PLAY OFF 1. FUTSAL LIGY – 2. zápas – PÁTEK – 23.04. – 20:00 – SH ZŠ Dobiášova

Stav série: 0:1

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT