„A“ tým – RESTART 1. FUTSAL ligy – dohrávka 12. kola – Sezona 2020/2021

Úterý – 30.03. – 19:30 – SH ZŠ Dobiášova

 

Včerejší dohrávkou pokračoval kolotoč zápasů 1. FUTSAL ligy. Pod Ještěd zavítal tentokrát INTEROBAL PLZEŇ, který má kádr nabitý českými a slovenskými reprezentanty.

Trenérské duo FTZS udělalo do utkání několik změn. V zákl. sestavě se objevil např. KAREL KNEJZLÍK a mezi třemi tyčemi mladíček TOMÁŠ PLECHATÝ.

Tempo hry udával dle předpokladů Interobal. V úvodu zápasu FTZS zachránila několikrát tyč a také skvělé zákroky Plechatého. Liberec místy vystrkoval růžky, ale k vstřelené brance to bohužel nevedlo. V první dvacetiminutovce se prosadili pouze hosté a to zásluhou Kozára a Štrajta – 0:2

Druhý poločas byl ze strany libereckých už méně nebezpečný směrem dopředu. Ojedinělá přečíslení buď vyřešila obrana Plzně nebo pozorný Němec v brance. Byl to opět Interobal, který se radoval z gólů a to ze sálovek stejných hráčů, jako v prvním dějství. Štrajt a Kozár upravili konečné skóre na nepříznivých 0:4. Za zmínku stojí určitě akce z poslední minuty, kdy po chytré přihrávce Pavla Baláže orazítkoval břevno Benek. Více zápas nenabídl a Plzeň si z něj tak odvezla vítězství a zasloužené 3 body.

 

FTZS Liberec x SK Interobal Plzeň – 0:4 (0:2)

 

Sestava FTZS Liberec:
Plechatý, Vogt – Baláž, Benek, Bína P. (K), Janouš, Henzl, Knejzlík, Šisler, Rumler, Zdržálek, Žoček, Žampa

Realizační tým: Benek Aleš (hlavní trenér); Vlach Ondřej (asistent trenéra); Poživil Bořek (vedoucí týmu); Slovák Ondřej (fyzio); Mezei Robert (prezident klubu)

 

 

Branky a asistence:

 

 

Hodnocení Ondřeje Vlacha (asistent trenéra Liberce):

„ Byl to zápas s opravdu těžkým soupeřem. Plzeň v něm potvrdila svoji extra třídu. Nás sráželi chyby v přechodové fázi a v situacích, kdy jsme mohli ohrozit branku hostí. Bohužel jsme tyto situace řešili špatně a může nás tak jen mrzet, že jsme nevstřelili žádnou branku. Soupeř byl v těchto situacích mnohem lepší a proto zaslouženě vyhrál. My však můžeme kluky pochválit za bojovnost a nasazení.”

Hodnocení Michala Štrajta (hráč Plzně):

„ Potom, co jsme nezvládli zápas na Spartě jsme nic jiného než tři body, nemohli brát. Taky jsme tak podle toho k zápasu přistoupili a odehráli ho velice dobře. Měli jsme hodně šancí, několikrát jsme nastřelili tyč, brankář Liberce chytil hodně věcí. Výhra 4:0 je určitě super proti kvalitnímu soupeři, který dnes zahrál dobré utkání.”

 

 

Další utkání čeká hráče v pátek, kdy se znovu na domácí palubovce postaví proti SLÁVII PRAHA.

RESTART 1. FUTSAL LIGY – 22. KOLO – PÁTEK – 02.04. – 19:30 – SH ZŠ Dobiášova

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT