„A“ tým – RESTART 1. FUTSAL ligy – dohrávka 9. kola – Sezona 2020/2021

Středa – 24.02. – 19:00 – MSH Chrudim

 

Maraton zápasů pokračoval včerejší dohrávkou, kdy liberečtí zavítali na půdu mnohonásobného mistra ligy a letošního účastníka Ligy misrů Chrudimi.

V úvodu utkání si chrudimští vytvořili několik příležitostí, ale byl to naopak Liberec, který z brejku otevřel skóre. Sraženou střelu Vobořila propasíroval za záda Lytvynenka FILIP HEZNL – 0:1

Následně v první dvacetiminutovce stříleli pouze domácí, kteří si vytvořili poločasové vedení 4:1 po brankách Felipeho, Yuriho, Evertona a Davida Drozda.

Do druhého dějství udělali trenéři Benek s Vlachem pár změn, ale odraz hry dosti podobný. Chrudim držela míč na svých sálovkách a FTZS se ojediněle dostával do šancí. Jednu z mála zužitkoval JIRKA ŠISLER, který sraženou střelu Pavla Baláže uklidil do odkryté branky. Za Chrudim se trefil ještě 2x Juri, David Drozd a Felipe, čímž stanovili skóre zápasu na 8:2.

 

FK Chrudim x FTZS Liberec – 8:2 (4:1)

 

Sestava FTZS Liberec:
Vogt, Plechatý – Bína P. (K), Žampa, Henzl, Šisler, Vrabec, Baláž, Janáček, Rumler, Žoček, Vobořil, Novotný J.

Realizační tým: Benek Aleš (hlavní trenér); Vlach Ondřej (asistent trenéra); Poživil Bořek (vedoucí týmu); Slovák Ondřej (fyzio); Mezei Robert (prezident klubu)

 

Branky a asistence:

Henzl 1+0, Šisler 1+0, Vobořil 0+1, Baláž 0+1

 

 

Hodnocení Aleše Beneka (trenér Liberce):

„ Soupeři gratuluji k zasloužené výhře. Dnes to byla srážka s vlakem. Po dobře odehraných předešlých zápasech jsme si mysleli, že to tak nějak půjde samo, ale Chrudim nám ukázala v obou poločasech, že právem patří na špičku ligy. Sice jsme se po brejku dostali do vedení, ale Chrudim dnes hrála skvělé. Dělal nám velké problémy jejich pohyb. Špatně jsme dnes zavírali prostory a pozdě jsme nabírali hráče. Čekal jsem, že budou šetřit síly a projeví se i únava z cestování z utkání Ligy mistrů. Ani jedno se však nevyplnilo. Až na pár zaváhání nás do ničeho nepustili. Hráli ve vysokém tempu a pro nás to byla dobrá škola. Utkání si určitě detailně rozebereme a budeme se snažit během reprezentační pauzy dobře a poctivě trénovat, aby jsme do dalších bojů byli lépe připraveni.”

Hodnocení Felipe Condeho (trenér Chrudimi):

„ Odehráli jsme dobrý zápas, přesto jsme ale udělali několik chyb plynoucích ze ztráty koncentrace. Bylo to ale lepší, než jsem očekával. Postavili jsme se kvalitnímu, dobře organizovanému týmu. Kluci utkání zvládli velmi dobře.”

 

Nyní je před hráči 14ti denní reprezentační pauza. Poté doma FTZS přivítá brněnský HELAS.

RESTART 1. FUTSAL LIGY – dohrávka 10. KOLA – NEDĚLE – 14.03. – 19:30 – SH ZŠ Dobiášova

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT