Dorostenecká a juniorská soutěž má stále STOPku a to kvůli vládním epidemiologickým opatřením. Rozhovory s nadějemi libereckého futsalu připravil pro naše fanoušky PR manažer Kuba Dlask.

Jako prvního vyzpovídal velkého srdcaře a loňského mistra ČR do 17ti let – VÍTĚZSLAVA HORČIČKU

 

1) Víťo sezóna se zatím nerozběhla, tak jak moc Ti futsal chybí a jak se těšíš na případný restart mládežnických soutěží ?

Futsal mi moc chybí a tréninky taky. Je skvělé trénovat v FTZS, kde je skvělá parta a tréninky na vysoké úrovni, na které se vždy těším. Doufám, že tato doba již brzy odzvoní a my budeme moci trénovat.

2) Máš titul z kategorie U17, tak jak zpětně vzpomínáš na loňskou úspěšnou sezónu ?

Byla to velice úspěšná sezóna, ve které si troufnu tvrdit, že jsme dominovali a došli si tak pro titul. Každý turnaj byl dalšími zkušenostmi s novými taktikami a naší futsalovou kariérou. Vítězství v základní části byl pro nás skvělý pocit a zážitek. Když jsme postoupili do FinalFour z pozice favorita, tak jsme již více věřili a vítězství bylo třešničkou pro nás i trenéry. Považovali jsme to za úspěšné zakončení sezóny.

3) Kdyby si mohl vybrat jeden nejlepší moment z loňské sezóny, tak který by to byl ?

Celá sezóna byla skvělá, ale jelikož jsme vyhráli FinalFour tak určitě tento den. V Chomutově byla úžasná atmosféra a skvělá hala. Myslím, že to byl opravdu skvělý zážitek.

4) Myslíš si, že má tým kvalitu na to znovu dosáhnout takového úspěchu ?

Náš tým má určitě velkou kvalitu jak dopředu, tak dozadu, ale nejvíce bych vyzdvihl partu, kterou tu máme. Ta tvoří velkou část úspěchu. Naše urputnost, pracovitost, šikovnost a týmový duch nám nabízí škálu možností a celkovou kvalitu. Letos budeme pomýšlet jen na ty nejvyšší pozice (pokud se soutěž rozběhne) a já věřím, že to zvládneme.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT