Vzájemné utkání – Sezona 2020/2021

Neděle – 11.10. – 19:00 – HCA Liberec

 

Futsalové nedělní zápasy nahradilo vzájemné střetnutí ligového „A“ týmu s nově vzniklou rezervou. Před 14ti denním nařízeným volnem mělo proběhnout páté ligové kolo, kdy se měli liberečtí střetnout s nováčkem ligy – RAPIDEM ÚSTÍ NAD LABEM. Bohužel v řadách Rapidu se údajně objevily příznaky výskytu koronaviru a tak STK utkání zrušilo.

Obdobně na tom byla rezerva, která měla sehrát ve stejný čas své první přátelské utkání a to s divizním Pampuchem. Soupeř bohužel zápas zrušil a tak našim hráčům nezbylo nic jiného, než se postavit proti sobě.

Utkání hrané 2x 30 minut hrubého času mělo skvělý náboj. Padlo v něm 14 branek a o vítězi rozhodly až 10ti metrové kopy, které lépe zvládli hráči „A“ týmu.

 

FTZS Liberec „A“ x FTZS Liberec „B“ – 7:7 (2:1)

 

Sestava FTZS Liberec „A“:
Vogt, Plechatý – Benek, Henzl, Janáček, Janouš, Bína P., Vébr, Rumler, Žoček, Baláž

Sestava FTZS Liberec „B“:
Dlask – Bína M., Jelínek, Hamada, Daněk, Provazník, Franc, Razák, Hořák, Šorsák

 

Branky:

„A“ tým – Vébr 2, Benek, Žoček, Janouš, Henzl, vlastní

„B“ tým – Razák, Jelínek, Hamada, Daněk, Provazník, Franc, Šorsák

 

 

Hodnocení Pavla Bíny (předseda klubu):

„ Jsem rád, že jsme si mohli společně s kluky z rezervy zahrát a užít si na nějakou dobu poslední pohyb na palubovce, když oběma mužstvům soupeři nabourali z různých důvodů program. Byť nešlo v tomto zápase úplně o výsledek, tak je k zamyšlení, že „A“ tým dostane za hodinu hrubého času 7 branek. Naopak kluky z rezervy musím pochválit za skvěle odehraný zápas. Pokud budou hrát s takovýmto nasazením a chutí, budou se pohybovat v horních patrech tabulky DIVIZE. Už teď se těšíme, až se situace v ČR uklidní a budeme se moci navrátit k tomu, co máme všichni tak rádi“.

 

Zrušená utkání v nadcházejícím 14ti denním období (nařízení vlády ČR):

„A“ tým přijde nejen o utkání s již zmíněným Rapidem Ústí n. Labem, ale také o domácí zápas s brněnskými Vlky, který se měl odehrát v pátek – 16.10. ve SH Dukly Liberec.

Pokud vládní opatření budou trvat avizovaných 14 dnů, tak se všichni společně sejdeme na utkání se Spartou Praha, které se uskuteční v pátek – 30.10. – SH Dukly Liberec – výkop 19:30

Rezerva přijde o svá první dvě soutěžní kola (1. kolo – 18.10. – SH Chomutov – Atletico Chomutov – výkop 18:15 a 2. kolo – 25.10. – SH Dobiášova – Olympik Mělník B – výkop 19:30).

První ostrý duel budou doufejme moci hoši odehrát v pátek – 30.10. – ve SH Kladno, kde se utkají v 19:20 s Brandýskem.

 

Ohledně nových termínů zápasů vás budeme informovat !

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT