Přesně měsíc před prvním mistrovským utkáním DIVIZE A zahájila rezerva svou přípravu.

„B“ tým bude dle slov Kuby Šorsáka trénovat 1x týdně a absolvuje i některá přípravná utkání (jim se budeme věnovat v dalším příspěvku – pozn. redakce).

Na soupisce můžete vidět mnoho známých tváří, která v minulosti v klubu již působila, ale také mnoho nováčků.

Soupiska „B“ týmu:

(24) Bernát Pavel; Bohata Petr; Bulíř Tomáš; Dušek Jakub; Dvořák Jakub; Franc Jan; Hamada Ondřej; Horáček Petr; Hořák Dominik; Krasnický Jakub; Kvítek Michael; Patrman Petr; Poživil Bořek; Provazník Kryštof; Rašín Ondřej; Rozmajzl Michal; Šorsák Jakub; Šulc Jan; Švejkovský Petr; Toman Filip; Venc Vojtěch; Veverka Jiří; Vlach Ondřej a Vodička Ondřej

Na první TJ byl přítomen také zkušený futsalista Filip Razák, jehož přestup z Malibu Mladá Boleslav se administrativně řeší.

Navíc budou rezervní tým doplňovat také vybraní hráči, jenž spadají ročníkově ještě do juniorské kategorie U19. Jedním z příkladů je šikovný levonohý srdcař David Jelínek, který na první TJ nemohl chybět.

První ostrý start absolvuji hráči „B“ týmu v neděli 18.10., kdy odcestují na palubovku chomutovského Atletica. Výkop je plánován na 18:15 – SH Chomutov.

 

Vyjádření Kuby Šorsáka (vedoucí oddílu):

“ Osobně jsem se na začátek přípravy velice těšil. Hráče čeká taktická průprava. Budeme se zaměřovat na ofenzivu a defenzívu. Především taktické prvky, aby kluci do sebe dostali futsalové návyky. Soutěž nám začne za měsíc a tak máme spousty času se na vše připravit.“

 

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT