Pár dní před prvním ostrým startem v nejvyšší futsalové soutěži „A“ tým posiluje. Na zítřejší generálce s Turnovem (semifinále poháru FAČR) se v dresu FTZS představí VIKTOR ŽAMPA (25 let), který do našeho klubu přichází z SK Olympiku Mělník.

Viktor je bývalý mládežnický reprezentant, který prošel futsalovou Slávií, Litoměřicemi nebo také Českou Lípou. Aktuálně má na svém kontě tento štírek 98 ligových startů, v nichž se 9x gólově prosadit.

Jaké jsou jeho první pocity po přestupu ? Pár otázek mu položil PR manažer Kuba Dlask:

 

Viktore jak se celý přestup zrodil ?

Celý přestup se zrodil během několika minut. Kontaktoval mně Pavel Bína, který na mě dostal doporučení od Tomáše Vobořila, se kterým se znám z dřívějších angažmá, ať už futsalu nebo velkého fotbalu a jelikož jsem měl momentálně přerušenou futsalovou kariéru, tak jsem neváhal ani minutu a nabídku rád přijal.

Fanoušci tě mohou znát z tvých několika působení v 1. Lize, ale co pro tebe znamená tahle změna a co od nového týmu očekáváš ?

Očekávám, že tahle změna mi zase dodá další motivaci na sobě co nejvíc pracovat.
Co jsem mohl poznat Liberec jako soupeře, tak je to tým plný kvalitních a šikovných fotbalistů. Pokaždé bylo nepříjemné proti Liberci nastoupit a doufám, že v tom budeme společně pokračovat i v následující sezóně.

Blížíš se ke 100 ligovým startům, myslíš nějak na tento milník ?

Číslo je to hezké, ale nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlel.

Máš nějaké cíle do nové sezóny ?

Můj cíl je získat s Libercem co nejvíc bodů a dostat se do play-off.

Pro ty, co tě třeba neznají, jaká je tvá silnější noha a kde na hřišti se cítíš nejlépe ?

Jsem univerzál, dokážu zaskočit na kterékoliv pozici. Silnější nohu mám určitě pravou.

 

VÍTEJ V KLUBU ŽAMPIS !!!

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT