První rozhovor v dresu FTZS nám poskytla nová posila TOMÁŠ VOBOŘIL:

 

Bóřo mohl by si krátce projet svoji futsalovou kariéru ?

S futsalem jsem začal úplně náhodně, když jsem si šel zahrát s klukama z malého fotbalu přátelák proti futsalové Spartě. Prohráli jsme asi 15:3, ale dal jsem 3 góly a další den mi volal pan Horáček, jestli to nechci jít zkusit, tak jsem šel a začalo mě to bavit. Pak už se to vezlo rychle. Po Spartě jsem byl v České Lípě, pak opět rok na Spartě, poté jsem šel na rok do Rapidu za kamarádem a hrající legendou Martinem Dlouhým, následoval půlrok v Teplicích, kde se nám velmi dařilo a zbytek sezóny jsem dohrával na Mělníku. Loňskou sezónu jsem strávil opět v Rapidu, kde jsme chtěli vykopat ligu, což se povedlo.

Jak se zrodil přestup do Liberce ? 

Během května mě kontaktoval Pavel Bína, ale měl jsem ještě nějaké nabídky a přemýšlel jsem jestli nezůstanu v Rapidu a tak jsem si vzal čas na rozmyšlenou. S Pavlem jsme byli stále v kontaktu a nakonec jsem se rozhodl, že to bude pro mě nejlepší varianta.

Co od nového týmů očekáváš, s čím přicházíš ?

Očekávám impuls, novou motivaci. V Liberci je hodně šikovných hráčů, ale spousta z nich hraje celkem vysoko fotbal a tak chybělo více futsalovosti a to by se mohlo zlepšit podle toho, co mi Bínič s Benym nastínil. Líbilo se mi to a myslím, že bychom tomu s „Jorgem“ (Jiří Notovný) mohli pomoci.

Jaké budou Tvé osobní cíle pro novou sezónu ?

Můj cíl bude se dobře zabydlet v sestavě a byl bych rád, kdybychom trápili i ty silnější soupeře. Jinak nějaké bodové cíle si nedávám, protože jsou důležitější věci.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT