V pondělí – 03.08. se po dlouhé době sejdou naši ligoví futsalisté a začnou se připravovat na třetí sezonu mezi elitou. Mužstvo dostálo částečných změn. Nově se bude trénovat 3x týdně.

Důvěru nadále dostala trenérská dvojice Benek – Vlach, kteří chtějí navázat na dobrou práci z předešlého ročníku.

Na pondělní TJ se jim budou hlásit tito hráči:

Brankáři: (3) Dlask, Plechatý, Vogt

Hráči: (14) Bína P., Henzl, Janáček, Kotek, Rumler, Šisler Jiří, Vébr, Vrabec, Žoček, Vobořil, Novotný Jiří, Hořák D., Kašpar + hrající trenér Benek

Jak sami můžete vidět, kádr pro novou sezonu posílí TOMÁŠ VOBOŘIL a JIŘÍ NOVOTNÝ, kteří do Liberce přicházejí z ústeckého Rapidu.

Testovat budou trenéři také DOMINIKA HOŘÁKA, který do týmu přichází z libereckého Pampuchu.

A v neposlední řadě dostane šanci porvat se o své místo v sestavě také mládežnický futsalový reprezentant do 19ti let JAN KAŠPAR, který loni nastupoval za mistrovský juniorský tým U17.

 

V rámci přípravy by se hráči měli utkat se čtyřmi celky:

FK Chrudim, Malibu Mladá Boleslav, SK Slavia Praha a Dalmach Turnov (semifinále poháru SFČR).

Ohledně přesných termínu PU budeme své fanoušky včas informovat !

 

Vyjádření k zahájení přípravy předsedy klubu Pavla Bíny:

“ Pauza byla dlouhá a já doufám, že se na novou sezonu všichni těší. V Liberci chceme posunout futsal opět o něco dál a tak jsme se s generálním partnerem dohodli, že vytvoříme pro hráče takové podmínky, abychom mohli v uceleném kádru pravidelněji trénovat. To byl cíl číslo 1. Jak sami můžete vidět, tak v „základní“ čtrnáctce není spousta hráčů, kteří by na to výkonnostně také měli. Bohužel stále mají prioritu na zeleném trávníku a tak nám budou k dispozici pouze v období, kdy fotbal nebude. Na této koncepci pracovali trenéři a já jsem s nimi za jedno. Bez tohoto kroku bychom se nehnuli z místa. Snad všem bude držet zdraví a futsal nás a fanoušky bavit.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT