Trenérské dvojici Benek & Vlach byla projevena důvěra i pro nadcházející ligový ročník 20-21. Sedmé místo v nedohrané loňské sezoně se dá považovat určitě za úspěch a tak nebylo zřejmě potřeba něco měnit. Na pozici kustoda bude dále pokračovat i Ondřej Slovák.

Zahájení přípravy tak vypukne za necelé 3 týdny – 03.08. a trénovat se bude hned 3x týdně. V měsíční průpravě se odehraje také několik přátelských zápasů včetně toho pohárového.

 

Vyjádření hrajícího trenéra Aleše Beneka:

“ Přípravu začínáme 3.8. a máme 5 celých týdnů se na start ligy připravit. Nově budeme trénovat 3x týdně plus chceme samozřejmě odehrát minimálně čtyři přátelské utkání. Věřím, že se na start ligy dobře připravíme nejenom takticky, ale samozřejmě i kondičně. Můžu klukům slíbit, že první tři týdny budou náročné !
Kádr bude dá se říct stejný a od vedení mám slíbené ještě dvě posily, tak se nechme překvapit.
Na prvním tréninku by se měli hlásit tři brankáři a 16 hráčů. Nemám zatím nové informace od hráčů, kteří ještě nemají vyřešený fotbal na novou sezónu. Věřím, že se v druhé polovině července vše vyjasní. Do přípravy s námi jde i junior Kašpar a nově příchozí Dominik Hořák. Po prvních 14 dnech chceme mít s Ondrou jasno, kteří hráči zůstanou v A týmu.“

Dále o vybudování rezervního mužstva:

“ Určitě je krok kupředu založení B týmu. Očekávám úzkou spolupráci s klukama co ho mají na starosti a jsem rád, že naše hráčská základna bude silná a bude z čeho vybírat. Samozřejmě i vytížení hráčů, kteří se nevejdou do nominace 8-10 hráčů pro VFL, tak připadá v úvahu varianta si zahrát za B tým.
Na start ligy se v Liberci těšíme. Pauza byla letos dlouhá. Chci poděkovat vedení za důvěru, kterou mi dává a podmínky, které budeme mít.
Určitě chceme být černý kůň ligy a porvat se znovu o play off.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT