Před nedávnem klub informoval o tom, že bude znovuzakládat svůj rezervní seniorský tým, který bude čelit soupeřům ze třetí nejvyšší futsalové soutěže – DIVIZE.

Nejvyšším představitelem této složky se stal Jakub Šorsák (20 let), který do minulé sezony působil jako hráč ligového áčka. Jeho pomocníky v organizačních záležitostech budou Jakub Dlask (20 let), jenž v klubu zastává také pozici PR manažera a ligového brankáře. Do posledního funkcionářského křesla zasedne Marek Bína (20 let), který je mimo jiné mládežnický reprezentant do 21 let a stabilní člen prvního týmu.

S aktéry jsme pro vás  připravili krátké rozhovory – Jakub Šorsák:

Kubo jaká je tvoje pozice v rezervním týmů a co vše budeš mít na starosti ?

Moje pozice v Béčku je vedoucí. Budu se starat spolu s Dlaskyčem a Biničem ml. o chod celého týmu. Zařizovat věci jak na zápasy, tak na TJ a další věcí okolo, které k tomu bezpodmínečně patří. Administrativa, apod.

Jaké jsou plány a očekávání ?

Vždy by měl byt plán a cíl postoupit výš. Jeden z momentálních plánů je ustálit kádr. Také chceme dát příležitost mladým klukům, kteří vyšli z Juniorky, aby nabrali zkušenosti, popřípadě se dostali do A-týmu. Určitě se chceme rvát o nejvyšší příčky, ale hlavně se prezentovat dobrou a kvalitní hrou a správným přístupem a morálkou, k čemuž budu směřovat i skladbu našeho mančaftu.

 

V dalším článku Vám přineseme ještě rozhovory s Markem Bínou a Kubou Dlaskem.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT