V karanténě dostávají velký prostor fanoušci. Ti se mohli na Instagramu zeptat na jakýkoliv dotaz týkající se chodu klubu. Odpovědi na vybrané dotazy naleznete níže:

 

Kolik lidí se vám podílí na chodu klubu a jeho zákulisí ?

Vedení klubu čítá 3 členy (prezident, předseda a místopředseda), kteří se aktivně podílejí na organizaci všech mužstev. „A“ tým má 3 funkcionáře (trenér, asistent trenéra a fyzio). O mládežnické celky se starají především hráči „A“ týmu (celkem 4 osoby + dobrovolníci). Další lidé mají na starosti organizaci domácích utkání, pořadatelství, PR, apod. Všehovšudy mluvíme o cca 10ti lidech.

Mají fanoušci očekávat příchody / odchody ?

Nebude se jednat o žádné velké změny. Rádi bychom přivedli 1 až 2 hotové hráče, ale to je zatím stále s velkým otazníkem. Prostor dostanou opět hráči z juniorky, s jejich začleněním máme z loňské sezony velice dobré zkušenosti. Navíc když U17 neměla v uplynulém ročníku téměř žádnou konkurenci a jsou mezi nimi i čeští reprezentanti. Obměna proběhne, ale nijak drastická. Budeme se hlavně soustředit na stabilizaci a součinnost jednotlivých čtyřek.

Jaké ambice jsou na příští sezonu ? Budou nové posily ?

Ambice zůstávají stále stejné. Jsme nohama na zemi a vždy bude prvním cílem záchrana. Až poté můžeme pomýšlet na případné PO obdobně, jako tomu bylo/je v sezoně 019-020. Posily viz. odpověď výše.

Jaký je aktuální rozpočet klubu ?

Rozpočet v sezoně 019-020 přesáhl 2 miliony korun.

Budete pokračovat v nejvyšší futsalové soutěži i před blížící se ekonomickou krizí ?

Aktuální postavení v tabulce po 20. kole nám účast v dalším ročníku zajišťuje, což by mělo platit i v případě dohrání zápasů s Chrudimí a Brnem. Za to jsme určitě rádi a ze sportovního hlediska chceme mezi elitou určitě setrvat. Co se týče ekonomické stránky, tak už nyní víme, že budeme schopni udržet rozpočet na obdobné výši, jako tomu bylo/je v sezoně 019-020. Tzn. FTZS Liberec pojede v nezměněném režimu i další rok.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT