Určitě jste zaznamenali v posledních dvou utkáních nové jméno v sestavě našeho „A“ týmu. Řeč je o TOMÁŠI KOTKOVI, kterého vedení chtělo mimo jiné do svých řad už před touto sezonou.

Tomáš (23 let) je futsalový univerzál, který v minulosti nastupoval na ligové scéně v dresu Démonů Česká Lípa.

Za poslední dvě kola si připsal v rudém dresu 2 kanadské body a velkou zásluhu měl na cenném vítězství právě s Vysokým Mýtem.

Na pár otázek se ho zeptal náš PR Kuba Dlask:

 

1) Tomáši nastoupil jsi už do dvou utkání, tak jak se ti hrálo s novým týmem ?

S týmem se mi hraje skvěle. Překvapilo mě jakou kluci mají kvalitu doplněnou o mladý pušky. Zápas v Plzni nám bohužel výsledkově nevyšel, ale herně jsme se dokázali vyrovnat jednomu z TOP3 týmů v ČR. To bylo určitě povzbuzující pro včerejší zápas s Mýtem, kdy jsme byli všichni v hlavě nastaveni, že zápas zvládneme a nakonec jsme ho také dotáhli do vítězného konce.

2) Jak vidíš týmové šance na konečné umístění ? Myslíš, že můžeme bojovat o play-off ?

V první řadě musíme momentálně myslet na záchranu, to je priorita. Hodně napoví zápas v neděli proti Budějovicím. Pokud ho zvládneme, tak doufám, že si play-off v Liberci zahrajeme. V poslední řadě bych chtěl vyzdvihnout včerejší atmosféru. Hrál jsem v Liberci první zápas a atmosféra v hale především po vstřelených gólech byla fantastická.

 

Koťasovi přejeme, aby se mu v novém klubu líbilo, drželo mu zdraví a dosáhl spolu s týmem kýžených cílů !

 

VÍTEJ !

tým F T Z S L

 

ZPĚT