„Junioři – U19, U17“ – 6. TURNAJ – Sezona 2019/2020

Neděle – 19.01. – 09:00 – SH Teza Hodonín

 

V rámci šestého a zároveň předposledního kola juniorských lig na naše mladíky čekal daleký turnaj v Hodoníně, kde se naše celky utkaly s domácím Tangem Hodonín a Helasem Brno.

Ročník U17 udržel svou dosavadní neporazitelnost, kdy si vcelku hravě poradil s oběma soupeři. Tým táhl svými výkony mládežnický reprezentant ADAM KNOBLOCH.

I ročník U19 nenašel svého přemožitele. Bohužel si ale z turnaje odvezl „jen“ 2 body za dva remízové výsledky 1:1

Na turnaji se představili čerství reprezentanti JAKUB DANĚK, který vsítil vyrovnávací branku s Brnem a také MAREK BÍNA. Týmu vypomohl v rámci střídavého startu navrátilec MARTIN ŽIŽKA, který aktuálně působí v Jokers Česká Lípa (krajský přebor).

Níže vám přinášíme kompletní informace o turnaji včetně hodnocení všech zápasů ústy trenéra Pavla Bíny:

 

  • Zápasy U19

Sestava: Plechatý – Bína M., Kratochvíl, Šorsák – Kaiser (K), Šíma, Daněk, Žižka (+ Kašpar – pouze na utkání s Helasem Brno)

FTZS Liberec x Tango Hodonín – 1:1

Branky: Šíma

FTZS Liberec x Helas Brno – 1:1

Branky: Daněk

 

  • Zápasy U17

Sestava: Hampl – Kašpar, Křeš, Zounek, Holub – Devátý, Knobloch (K), Weidenthaler

FTZS Liberec x Tango Hodonín – 4:1

Branky: Zounek, Křeš, Knobloch, Devátý

FTZS Liberec x Helas Brno – 6:0

Branky: Křeš 2, Holub 2, Knobloch, Devátý

 

Hodnocení jednotlivých zápasů ústy Pavla Bíny (hlavní trenér):

U19 – Tango Hodonín / Helas Brno

“ Jak s Brnem, tak s Hodonínem se v kategorii U19 jednalo o dosti podobné zápasy. V obou utkáních jsme bohužel jako první nešťastně inkasovali. Oba soupeři poté organizovaně a poctivě bránili na 15ti metrech. My se snažili svou kombinací a pohybem blok rozbít, což se místy dařilo, ale nebyli jsme v rozhodujících momentech dostatečně produktivní. Naštěstí jsme pokaždé dokázali alespoň stav srovnat. Hráče musím pochválit za přístup a odvedenou hru.“

U17 – Tango Hodonín / Helas Brno

“ K zápasům jsme neměli k dispozici všechny hráče a tak dostali šanci další mládežníci. V obou zápasech jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Hráli jsme organizovaně směrem dozadu a soupeře jsme nepouštěli téměř k zakončení. Tým Brna s námi uhrál bezbrankový poločas, ale byla to otázka času, kdy se prosadíme. Pochválit musím jak stabilní hráče, tak i nováčky, kteří se s tím poprali velice dobře. Nerad chválím jednotlivce, ale v tomto případě si velkou pochvalu zaslouží Knobloch, který jako správný kapitán svůj tým táhl. Některé jeho kousky ocenili potleskem i diváci na tribuně.

Závěrečné poděkovaní z mé strany patří Robertu Mezeiovi, který hráčům dopřál kvalitní servis ve formě sobotního ubytování, což ocenili i samotní aktéři turnaje.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT