„Junioři – U19, U17“ – 3. TURNAJ – Sezona 2019/2020

Neděle – 15.12. – 09:00 – MSH Chomutov

 

V neděli se konal v Chomutově letošní poslední turnaj juniorských soutěží, odkud si naši mladíci odvezli hned 10 bodů z celkových 12ti. V zápasech proti Rapidu Ústí nad Labem junioři ani jeden krát neinkasovali a odnesli si pohodová vítězství.

Souboje s chomutovskými týmy měly vyšší parametry, avšak i z tohoto dvojzápasu hoši urvali 4 body, kdy kategorie U19 doháněla tříbrankové manko.

Střelecky se nejvíce dařilo ADUMU KNOBLOCHOVI, který ve třech utkáních vsítil 5 branek. Po čtyřech brankách si připsali MAREK ŠÍMA a VÍŤA HORČIČKA.

Níže vám přinášíme kompletní informace o turnaji včetně hodnocení všech zápasů ústy Aleše Beneka a Pavla Bíny:

 

  • Zápasy U19

Sestava: Dlask (K) – Šorsák, Jelínek, Šíma – Polyák, Pokorný, Drobný, Horčička + Knobloch (pouze zápas s Ústím); Křeš (pouze zápas s Chomutovem)

FTZS Liberec x Rapid Ústí nad Labem – 13:0

Branky: Horčička 4, Šíma 3, Polyák 2, Jelínek, Knobloch, Pokorný, vlastní

FTZS Liberec x Baník Chomutov – 3:3

Branky: Jelínek 2, Šíma

 

  • Zápasy U17

Sestava: Hampl – Janouš (K), Knobloch, Vik, Zvěřina – Křeš, Holub, Ježek, Valenta

FTZS Liberec x Rapid Ústí n. Labem – 5:0

Branky: Knobloch 2, Ježek, Vik, Holub

FTZS Liberec x Baník Chomutov – 6:3

Branky: Knobloch 2, Vik 2, Ježek, Křeš

 

Hodnocení zápasů ústy Aleše Beneka (hlavní trenér) a Pavla Bíny (asistent trenéra):

U19 – Rapid Ústí nad Labem – Pavel Bína 

“ K utkání s Rapidem jsme přistoupili se vší vážností a tomu odpovídal i náš výkon. Hráče musím pochválit za téměř 100% defenzívu, kdy jsme soupeře nepouštěli téměř do zakončení. Naopak vstřelených branek mohlo být ještě více.“

U19 – Baník Chomutov – Pavel Bína 

“ Zápas s Baníkem už snesl vyšší parametry. Soupeř se prezentoval jednoduchou hrou, kdy téměř všechny míče směřovaly na silného pivota. S tím jsme měli problémy a 3x inkasovali. I tak jsme několikrát netrefili odkrytou branku a nevyužili svých šancí. V závěru jsme dobře sehráli power-play a výsledek srovnali. Mít ještě minutku, tak věřím, že stav zvrátíme na naši stranu. Kluky opět musím pochválit za disciplínu a přístup.“ 

 

U17 – Rapid Ústí nad Labem – Aleš Benek

Cíl pro třetí turnaj byl jasný. Porazit oba soupeře a vyhoupnout se do čela ligy. Oba zápasy byly velmi těžké. S Rapidem byl k vidění velmi pohledný futsal a rozhodla produktivita našich hráčů při soupeřově power-play. Kluci plnily taktické pokyny a naše hra byla pestrá a přímočará“.

U17 – Baník Chomutov – Aleš Benek

“ Druhý zápas byl s Chomutovem opakem. Soupeř hrál velmi agresivně a jednoduše. Dělala nám problémy jejich důrazná hra a jednoduché založení útoku. K vidění nebylo moc futsalu. Hráli jsme velmi komplikovaně a nedařil se nám přechod do útoku. V utkání převažovaly osobní souboje a hra se velmi kouskovala. Kluky musím však pochválit za disciplínu a bojovnost. Jsem rád, že jsme tento těžký turnaj zvládli.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT