První oficiální posilou ligového týmu je zkušený golman PETR KOUDELKA, přezdívaný Koudy.

Petr dlouhé roky působil na futsalové scéně v legendárním týmu ALFA LIBEREC, odkud k nám nyní přestoupil. Mezi jeho přednosti patří především hbitost, hra nohami a skvělý charakter.

 

Koudyho vyzpovídal i náš PR manažer Kuba Dlask:

1) Jak prožíváte návrat k futsalu a chyběl Vám? Budete nadále pokračovat i s velkým fotbalem nebo bude teď futsal číslo 1 ?

  • S časových důvodů jsem se nemohl věnovat futsalu i velkému fotbalu najednou. V předchozích sezónách jsem dával přednost velkému fotbalu, ale tréninky se mi často křížily s mojí prací, takže jsem jezdil převážně jen na zápasy. V průběhu jara mě do futsalu oslovil Pavel Bína. A s odstupem času jsme se dohodli na spolupráci. A tedy tuto sezónu bych chtěl zahájit s futsalem na prvním místě. 

3) Sledoval jste výsledky FTZS v minulé sezóně ?

  • Ano sledoval, hodně kluků v týmu znám, tak mě zajímalo jak se jim daří. Je dobře, že máme v Liberci nejvyšší futsalovou soutěž.

4) Dáváte si nějaké osobní cíle před novým angažmá? Případně jak vidíte týmové šance v druhé sezóně v nejvyšší soutěži ?

  • Osobní cíl je, abych byl prospěšný týmu ať v zápasech nebo v trénincích. Soutěž bude opět velmi těžká, musíme dobře potrénovat, od toho se bude vše odvíjet. Věřím, že všichni kluci budou mít chuť se v zápasech poprat o co nejlepší výsledky.

 

VÍTEJ V KLUBU KOUDY !!!!

tým F T Z S L

 

ZPĚT