Prvoligový tým se po několika měsíční pauze začne připravovat na nadcházející ročník VARTA FUTSAL LIGY 019-020 a to již o tomto víkendu.

Trénovat bude kádr 2x týdně s tím, že o fyzickou kondici se opět postarají fotbalové kluby, které pomalu začínají své letní přípravy.

TJ budou tak zaměřeny především na taktickou část. V průběhu srpna jsou v plánu cca 4 přátelská utkání. Přípravu uzavřeme finálovým duelem poháru FAČR, v rámci kterého se střetneme s Českolipskými Démony.

 

Složení realizačního týmu:

Vacek Michael – hlavní trenér, Vacek František – asistent trenéra, Poživil Bořek – vedoucí mužstva, Slovák Ondřej – kustod, fyzio

Složení kádru pro přípravné období (červenec – srpen):

Brankáři: Dlask Jakub, Koudelka Petr (příchod z Alfy Liberec), Plechatý Tomáš, Vogt Dominik

Obránci: Baláž Pavel, Bína Marek, Bína Pavel, Daněk Jakub, Dietrich Henne (na testech z DE), Dvořák Miroslav (příchod z FCSL), Henzl Filip (prodloužení ročního hostování), Horáček Petr, Janáček Tomáš (na testech), Kratochvíl Vít, Rašín Ondřej, Šorsák Jakub, Vodička Ondřej, Vrabec Karel, Žoček Jakub

Útočníci: Benek Aleš, Beran Michal, Bernát Pavel, Kaiser Matyáš, Kazda Matyáš, Krasnický Jakub, Němec Josef, Novotný Petr, Novotný Vojtěch (přestup z Pampuchu Liberec), Rumler Štěpán, Šíma Marek, Vébr Matěj, Žižka Martin

Dlouhodobě zraněni: Soukup Milan (koleno), Šisler Jiří (koleno), Toman Filip (záda)

Odchody: Díl Jan ( přestup do Pampuchu Liberec), Beneš Jakub (přestup do Libereckých gazel), Garčár Radim (ukončení hostování Slavia Praha), Klíma Lukáš (ukončení činnosti), Polívka Tomáš (přestup Liberecké gazely)

 

Vyjádření trenéra Michaela Vacka k přípravnému období:

„Na začátku přípravy budeme pracovat s širším kádrem, který budeme postupně zužovat. Těší mě doplnění týmu o zajímavá jména a jsem i velice zvědav, jak se prosadí mladí hráči z U19, kteří loni podávali velice dobré výkony. Jsem rád, že se povedlo navýšit i počet tréninkových jednotek a doufám, že to bude mít pozitivní dopad na naše výkony v lize. Hlavně bych chtěl, aby se utvořila dobrá parta a hráči měli chuť do futsalu.”

 

Ohledně dalšího vývoje přípravy Vás budeme informovat opět na našem webu a FB fanpage !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT