… „A“ tým – 17.kolo VFL – Sezona 2018/2019

… Pátek – 22.02. – 20:00 – MSH Chrudim

 

V sedmnáctém kole nejvyšší futsalové ligy naše hráče čekal ten nejtěžší oříšek sezony. „A“ tým zavítal na palubovku čtrnáctinásobného mistra z Chrudimi.

Hned úvod se našim svěřencům výrazně nepovedl. Chrudim byla aktivní a secvičenými kombinacemi se lehce dostávala do zakončení. Do šesté minuty bylo takřka vymalováno, kdy se stihl trefit Mareš, Slováček, Drozd, Doša a Koudelka.

Ani time-out nám bohužel nepomohl. Do první dvacetiminutovky rozvlnil síť ještě Everton, Felipe a Max. Poločasový výsledek 0:9 byl opravdu děsivým.

Do druhého dějství se SEN více zatáhl a inkasoval „pouze“ 4x. Navíc nás Erapack téměř do ničeho nepustil. Ojedinělé šance Benka a Kaisera se proměnit nepodařilo a tak se zrodila historicky nejvyšší porážka klubu – 0:13

 

Era-pack Chrudim x FTZS Liberec – 13:0 (9:0)

 

Sestava:
Garčár, Dlask – Bína P. (K), Šisler Jiří, Horáček, Kaiser, Rašín – Benek, Němec, Kazda, Rumler

Branky a asistence:

 

Hodnocení Pavla Bíny (kapitán FTZS Liberec):

„ V Chrudimi jsme si chtěli vyzkoušet některé prvky v obranné fázi, nicméně jsme to celé pochopili až po prvním poločase, který jsme odehráli doslova ostudně. Bylo to nejhorších 20 minut v letošní sezoně. Ve druhé dvacetiminutovce jsme více zalezli, s čímž měl soupeř už větší problém a do tolika šancí se už nedostával. Bohužel to bylo pouze o tom inkasovat co nejméně. Dopředu jsme si proti skvělým hráčům Erapacku nevytvořili téměř nic.“

Hodnocení Felipe Condeho (trenér Erapacku Chrudim):

“ Odvedli jsme dobrou práci, zejména na samotném začátku utkání. Začali jsme ve skvělém rytmu, vytvořili jsme si spoustu šancí a potvrdili je kvalitní prací v defenzívě. Hlavně mě těší kolektivní výkon, který byl základem dobře odehraného zápasu. Důkazem toho je, že v utkání alespoň jednou skórovali všichni hráči.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT