Ondra Vodička patří ke stálicím „A“ týmu. Na teplické palubovce zažil svou ligovou premiéru a mohl i v úvodu zápasu otevřít skóre, kdyby svou 1000% šanci zužitkoval.

 

Na jeho první pocity z ligy se ho zeptal náš klubový PR manažer Kuba Dlask:

 

1) Ondro jak hodnotíš páteční zápas s Teplicemi?

Výsledek 9:3 nevypadá úplně nejlépe, ale v sestavě ve které jsme hráli s klukama úplně poprvé, tak jsme předvedli z mého pohledu sympatický, bojovný a organizovaný výkon. Teplice patří k nejlepším klubům v lize a pomýšlí i na ligový titul, my jsme si ale dokázali, že pokud každý plní své úkoly, tak se dá hrát s každým. Navíc nás mohou mrzet neproměněné šance. Na druhou stranu toho Domino (Domink Vogt) hodně chytil. Škoda dvou gólů v závěru utkání.

2) Za stavu 0:0 jsi měl velkou šanci, můžeš mi tu situaci trochu popsat?

Ano, ta šance mě mrzí. Bylo to asi v 6. minutě zápasu, kdy se po našem autu míč nějak odrazil a já najednou stál na vápně před golmanem úplně sám. Asi se mi střetly dvě myšlenky nebo nevím. Takovéhle šance prostě musíme proměňovat.

3) Je to pro Tebe velký rozdíl mezi 1. a 2. ligou?

Ano rozdíl to je veliký, ale už dříve jsme hráli přáteláky nebo pohár s prvoligovými týmy, takže jsem věděl co nás čeká.

4) Jak se těšíš na utkání s Chrudimí?

Tak na takovýhle zápas se musí těšit úplně každý, když jsme před 5 lety začínali v okrese, tak o tom nikdo ani nepřemýšlel. Bude to pro všechny futsalový svátek, navíc se hraje na Dukle, která je pro diváky daleko pohodlnější než Harcov, takže doufám, že dorazí v hojném počtu a společně si tento zápas užijeme.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT