… „A“ tým – 4.kolo VFL – Sezona 2018/2019

… Pátek – 05.10. – 19:30 – SH Harcov, TU Liberec

 

V dalším domácím utkání jsme na své půdě přivítali nováčka ligy z Uh. hradiště, který měl doposud skvělou bilanci. Z uplynulých třech utkáních získal plný počet bodů a to za výhry na Litoměřicemi, Ostravou a Českou Lípou.

V Liberci se Bazooka ukázala v plné síle, což nasvědčovalo skvělému futsalu. Domácím chyběla útočná dvojice BENEK-BERNÁT, kterou nahradili skvěle další hráči z kádru.

Celý zápas se hrálo poměrně vyrovnané utkání. SEN se soupeři trhl až ve druhé půli, kdy odskočil zásluhou kapitána Bína na 4:2 a to z 10ti metrového kopu (jediný zásah z pěti 10ti metrových kopů). V tu chvíli měli hráči Bazooky na počitadle 6 akumulovaných faulů, kdy do konce střetnutí trvalo ještě dlouhých 15 minut. Každý další prohřešek byl tak trestán desetimetrovým kopem. Ten zahodil nejprve Josef Němec a po něm ještě další hráči: Žoček, Bína a také Milan Soukup. Tohoto zaváhání soupeř využit a srovnal tak na konečných a určitě spravedlivých 5:5.

 

FTZS Liberec x Bazooka Uh. Hradiště – 5:5 (3:2)

 

Sestava:
Vogt, Plechatý – Žoček, Rašín, Bína P. (K), Šisler Jiří, Soukup M. – Klíma, Beneš, Henzl, Krasnický, Němec J., Kazda

Branky a asistence:

Žoček 1+2, Soukup M. 1+1, Bína 1+0, Němec J. 1+0, Krasnický 1+0

 

 

Hodnocení Pavla Bíny (kapitán FTZS Liberec):

„ Do utkání jsme vstoupili vlažně a po chybách inkasovali. Postupně jsme přebírali otěže my a došli ke stavu 4:2 a 0:5 AF. Vše v tu chvílí nasvědčovalo zdárnému finiši. Bohužel jsme po vlastních chybách opět inkasovali a dostali soupeře do hry. Soupeř byl v závěru utkání lepší a zaslouženě srovnal stav. Pomoci nám mohla nedisciplinovanost soupeře, ale bohužel jsme selhali 4x z 10ti metrového kopu a to jsme potom nemohli pomýšlet po 3 bodech. Dělba byla tak zasloužená.“

Hodnocení zápasu Romana Sopůška (kapitán Bazooky Uh. Hradiště):

“ První poločas nám nevyšel, chyběl nám pohyb a nechali jsme se zbytečně zatlačit. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe alespoň co se týče hry. Bohužel jsme udělali zbytečně 6 faulů a do konce zápasu jsme museli hrát opatrněji. Soupeř neproměnil čtyři 10ti metrové kopy. I přes velký počet faulů jsme si vypracovali poměrně dost šancí, ale bohužel to stačilo jenom na spravedlivou remízu 5:5.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT