Posledním, jenž nám poskytl své pocity z uplynulé sezony 017/018 byl kapitán Juniorského týmu MAREK BÍNA, který nejen že nastupoval pravidelně v LOP, ale vypomohl také „A“ týmu k postupu mezi futsalovou elitu:

 

1) Marku letos vám o bod uniklo první místo v soutěži, jak hodnotíš uplynulý ročník LOP ?

  • Tak letošní ročník LOP hodnotím určitě kladně. Už jenom kvůli tomu, že jsme dlouhou dobu nenašli přemožitele. Nakonec jsme obdrželi pouze jednu porážku od Gazel. I když jsme ale nedokázali obhájit tuto soutěž, tak pro nás byla velmi přínosná. Za rok uděláme všechno proto, abychom LOP vyhráli.

 

2) Jaký zápas byl pro Tebe tím nejtěžším?

  • Tak asi určitě nejtěžší zápas sezóny byl na konci soutěže s Avastem! Libereckými gazelami, kde šlo v podstatě o všechno. Tam se rozhodovalo, kdo vyhraje tuto soutěž. Soupeř to zvládl lépe a tak zaslouženě přebral trofej za 1. místo !

 

3) Jako kapitán týmu hraješ stejně jako Tvůj bratr v obraně. Je někdo, s kým se ti ve dvojici hraje nejlépe?

  • Ve dvojici v obraně mi je téměř jedno s kým hraji, ale u každého zápasu kde jsem přítomen já a spoluhráč Martin Žižka, tak pravě s nim hrajeme pravidelně ve dvojici. V „A“ týmu hraji skoro vždy s bratrem Pavlem.

 

4) Nakoukl jsi i do mnoha zápasů 2. ligy., kde jsi odehrál výborná utkání a vstřelil i nějaký ten gól. Je to pro Tebe velký rozdíl oproti regionální soutěži?

  • Tak určitě je rozdíl mezi okresem a druhou ligou. Ze začátku jsem měl v utkáních malinko stres, ale teď už to beru jako normální zápas. Rozdíl v úrovních je pochopitelně velký.

 

5) Pokud se klub vydá mezi futsalovou elitu, čeká vás s juniory porovnání i s dalšími ligovými kluby. Jak se těšíš na tuto zkušenost ?

  • Bude to určitě zase dobrá zkušenost, zahrát si s ligovými týmy. Těším se celkově na to, jak bude celá sezony probíhat.

 

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT