Prvního z řad Juniorů, kterého jsme vyzpovídali byl nejvytíženější mladík JAKUB DANĚK, který chyběl pouze na dvou utkáních z celkových 18ti a navíc vypomohl i ve 2. lize Západ:

 

1) Kubo stal si se letos nejvytíženějším hráčem Juniorského týmu (pouze 2 absence). Jak hodnotíš uplynulou sezonu, ve které vám o bod uniklo 1. místo ?

  • Za mě to byla sezóna povedená. Dlouho jsme drželi šňůru neporazitelnosti, která nám ale skončila v tom nejhorším a nejdůležitějším zápasu (s Avastem! Lib. gazelami – pozn. redakce). Sezóna to byla i přes to velice povedená. 2. místo je taky pěkné. Škoda jen některých nepovedených zápasů, kde jsme zbytečně ztráceli body. Nebýt jedné hloupé remízy, mohli jsme slavit vítězství.

 

2) Osobně jsi zasáhl i do 2. ligy Západ. Je to velký skok oproti regionální soutěži ?

  • Tak určitě skok je to obrovský. Je to o hodně rychlejší a kvalitnější soutěž. Jsem rád, že jsem dostal šanci a mohl se tak přiučit i novým věcem.

 

3) V další sezoně si pravděpodobně zahraješ proti dalším ligovým Juniorům. Doposud jste hráli pouze proti chlapům. Bude to pro vás tak úplně něco nového. Jak se na to těšíš?

  • Nové to určitě bude a moc se na to těším. Konečně budeme moci změřit síly i se stejně starými kluky. Sice to asi nehrajeme tak dlouho, jako kluci z ostatních týmů, ale myslím si, že na to máme a rozhodně je potrápíme.

 

4) A poslední otázka na závěr. Pokud klub splní veškeré náležitosti a vydá se do 1. ligy, v jakých patrech si myslíš, že se bude „A“ tým pohybovat ?

  • Budu doufat a věřit, že to budou ty příčky nejvyšší. Myslím si, že kvalita na to určitě je !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT