Dalším hráčem, kterého jsme vyzpovídali byl zástupce kapitána JAKUB ŽOČEK:

 

1) Kubo, jak hodnotíš jako zástupce kapitána uplynulou sezonu?

  • Uplynulou sezónu hodnotím pozitivně, jelikož jsme dokázali splnit cíl a postoupit do 1. ligy. Myslím, že jsme předváděli pěkný, ofenzivní a atraktivní futsal a sezónu jsme zakončili dlouhou šňůrou vyhraných zápasů.

 

2) Stal jsi se s 10ti brankami nejlépe střílejícím obráncem týmu. V čem vidíš své silné stránky?

  • Mezi mé přednosti patří rozhodně důrazná hra s velkou chutí do útoku. Paradoxem je to, že se většinou snažím ve finální fázi najít ještě spoluhráče. I přes to jsem se stal nejlépe hodnoceným obráncem (smích). Je třeba říci, že má silná stránka je v levé noze, pravačka je mi občas na obtíž … usmívá se Žoky !

 

3) Oproti loňské sezoně se Snu podařilo závěr sezony zvládnout a aktuálně má přednostní právo postupu do nejvyšší soutěže. Pokud ho klub využije, těšíš se na to ?

  • Určitě se na 1. ligu těším a zároveň jsem zvědavý, jak se s tím Sen popere, protože mezi druhou a první ligou je obrovský rozdíl. I přesto jdeme do 1. ligy s chutí a těším se na to … je to nová výzva.

 

4) Osobně máš s 1. ligou zkušenosti z týmu Andy Liberec. Bude to se SNEM v něčem jiné ?

  • Za Andy Liberec jsem sezónu v 1. lize odehrál, ale už je to dávno a od té doby si myslím, že se liga dost zkvalitnila. V Andy Liberec jsem nedostával tolik prostoru, jak bych si představoval, jelikož jsem byl nejmladší článek týmu. Teď to bude rozhodně lepší, protože patřím ke stálým a zkušenějším hráčům. Přesto na angažmá v Andy Liberec rád vzpomínám.

 

5) Liga se rozhodně zkvalitnila. Kde reálně vidíš, že by se SEN mohl pohybovat ?

  • Samozřejmě bych Sen rád viděl na předních příčkách, ale jsem realista. Tým máme skvělý, tak vím a věřím, že ostudu neuděláme. Taky doufám, že 1. liga naláká více diváků a budou naším šestým hráčem v poli.

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT