Těchto 5 odpovědí by Vás mělo přesvědčit o tom, proč by jste svou dívčinu měli svěřit právě do rukou Fotbalovo-Futsalové akademie Libercko:

 

Petře prvně naším fandům svou Dívčí akademii Liberecko prosím v krátkosti představ !

Na úvod bych chtěl vysvětlit náš poutavý název a kde máme naše fotbalistky registrované. Říkáme si Dívčí fotbalová akademie Liberecko, pod tímto názvem vystupujeme pro širokou veřejnost v rámci propagace facebook, časopis, web, atd.. Zatím nejsme právním subjektem a tak se náš název(klub) neobjevuje v soutěžích OFS nebo FAČR. Holky máme registrované pod klubem FK Krásná Studánka, kde velmi dobře funguji s předsedou klubu Lukášem Palánem. Celý dívčí úsek, který jsem v Krásné Studánce vytvořil mám plně ve své kompetenci. Pod hlavičkou Krásné Studánky hrajeme zatím soutěže mladších a starších přípravek OFS Liberec a republikovou dívčí soutěž FAČR. Jako Dívčí fotbalová akademie se snažíme o zvýšení popularity dívčího fotbalu. Chceme informovat širokou veřejnost, že i dívky mohou hrát krásný fotbal.

 

Co Tě (akademii) tedy vedlo ke spojení s naším klubem ?

Hlavním důvodem spolupráce je skutečnost, že futsal přinese holkám další možnosti k jejich sportovnímu růstu, nové zážitky a příležitosti. Jako v dívčím fotbale, tak i dívčím futsale se budeme snažit o větší popularitu v tomto „novém“ sportu. Budeme chtít holky od listopadu do března připravovat 1x týdně. Do budoucna jak to bude možné, hrát i pravidelnou futsalovou soutěž.

 

Co od společného projektu očekáváš ?

Od projektu očekávám všeobecně samá pozitiva.  Zvýšení a zkvalitnění naší činnosti po sportovní i materiální stránce. Možnost podílet se na vzestupu dívčího futsalu. Chceme brát futsal jako prvek ke zlepšení herní výkonnosti pro velký fotbal. Těším se i na spolupráci s Pavlem Bínou a jeho realizačním týmem, když vidím jaké úsílí dává jako předseda klubu do fungování futsalového týmu.

 

Je nějaká větší akce, kterou budete s futsalovo-fotbalou akademií přes zimu chystat?

Největší akcí bude zimní halový turnaj přípravek v Home Credit Aréně pořádaný FT Zlej se(n) Liberec. S největší pravděpodobností se turnaj uskuteční v sobotu 10.2.2018. Promotérem turnaje bude Jakub Děkan. V rámci turnaje chystáme i nějaké dovednostní soutěže.

 

Chtěli by jste být v budoucnu aktivní i v nějaké dlouhodobé soutěži dospělých (futsalové)?

Zatím tak daleko nekoukáme, chceme momentálně pro holky kvalitní tréninkovou přípravu pro jejich zlepšování. Určitě bych rád uvítal pravidelnou soutěž, turnaje pro mládež, které bych se účastnil již pod hlavičkou FT Zlej se(n) Liberec.

 

Pokud váháte, kam svou dívčinu zařadit a Fotbalovo-Futsalová akademie Vás zaujala, neváhejte Petra kontaktovat na telefonu: +420 608 529 718 / mailu: fotbalovaakademie@gmail.com

 

 

Děkujeme za podporu !

tým FTZSL

 

 

ZPĚT