Jan Lukeš k nám v předešlé sezoně přišel na hostování z Libereckých Gazel, kde působil v předchozích letech.

Jeho úkolem bylo vytvořit silnou bránkářskou dvojici v „A“ týmu Snu a příležitostně vypomáhat „B“ týmu či Juniorům v LOP.

Se všemi úlohami se tento 26ti letý branař vypořádal bravůrně a proto Sen projevil zájem o jeho služby natrvalo.

Konečné stanovisko, na kterém se kluby dohodly je prodloužení ročního hostování v našem oddílu, za což mnohokrát děkujeme.

 

Vyjádření HONZY LUKEŠE k prodloužení hostování:

“ Vážím si toho, že i v další sezoně budu mít možnost obléknout dres Snu. Budu se snažit co nejvíce pomoci klubu a využít všech šancí na zlepšení. Cílem pro nadcházející sezonu bude nasbírání co nejvíce startů a to jak ve 2. lize, tak popř. v LOP za Juniory, kterým jsem s chutí chodil pomáhat i loni. Zkrátka se pokusím najít si své místo v sestavě a to i přes pracovní vytížení a další okolnosti.

Minulá sezona pro mě byla obrovská zkušenost a to především po stránce psychické. V té budoucí bych se chtěl opět posunout o krok dál.

Závěrem bych chtěl poděkovat Libereckým gazelám za bezproblémové vyřízení hostování, byť mě malinko mrzí, že nedošlo k uskutečnění přímého přestupu, o který jsem projevil zájem.“

 

Jedním z úkolů bylo dotáhnout hostování/přestup KROKA. Nad dalšími dvěma hráči, o které Sen stojí visí stále otazník.

Pokud by se podařilo kýžené 2 posily získat, uzavřel by se tak kompletně kádr pro novou sezonu 2017/2018, na kterou se začneme připravovat přesně za týden – 02.08.

 

Díky za podporu !

tým FTZSL

 

ZPĚT