Do nepříjemné situace se dostal náš „A“ tým, který se týden před soutěží dozvěděl o házenkářské vytíženosti Roberta Soukupa, který u nás bohužel ve 2. lize naskakovat pravidelně nemůže. A jelikož by byla vražda jít do nové sezony s jedním brankářem, musel na to klub rychle reagovat.

Výzvu hájit naši branku přijal HONZA LUKEŠ alias Kroko z Libereckých Gazel, který k nám tak přichází na roční hostování !!!

Honzik je ročník 1991 (25 let) a futsalově vyrůstal právě v Libereckých Gazelách, které po dobu 7mi let nikdy neopustil. Oprávněně byl Kroko několikrát vyhlášen nejlepším branařem soutěže.

Vyjádření FTZSL: „Nepřemýšleli jsme příliš dlouho koho oslovíme. Kroka známe z Libereckého OP a sami jsme několikrát jeho kvality pocítili. Je to velice skromný hráč a spolu s Dominem Vogtem budou tvořit jednu z nejlepších brankářských dvojic široko daleko. Jsme velice rádi, že výzvu přijal. Poděkovat musíte také vedení Gazel, které nemělo sebemenší problém Kroka na jeho přání uvolnit.“

Vyjádření Honzy Lukeše: „Je to jako bych opouštěl svoji rodinu, svoje nejlepší kamarády, ale touha to zkusit ve vyšší soutěži je hrozně velká. Jsem moc rád i za pozitivní reakce kluků, kteří mi to přejí. Rozhodnutí to nebylo jednoduché. Odpověď ano či ne by vždy obnášela několik kladů i záporů, každopádně jsem si vědom toho, že by už stejná šance nemusela nikdy přijít. Na 2. ligu se velice těším !!!

 

Díky za podporu !

tým FTZSL

 

ZPĚT