Představujeme Vám v plné parádě nově vzniklý tým Juniorů, který je na Liberecku velkou vzácností !

Zpovídali jsme každého člena, který nám odpověděl na následující otázky:

1) Hrál jsi už někdy futsal (pokud ano, kde)?
2) Za jakým účelem jsi přišel do FTZSL?
3) Co od futsalu očekáváš?
4) S jakým cílem jdeš do nové, premiérové sezony?

 

Matyáš Kaiser je odchovancem Slovanu Liberec a v současné době hraje za ročník U16. Futsal nikdy předtím nehrál a do Snu jde za účelem vítězit. Rychlost a technické prvky z haly by chtěl přenést i do velkého fotbalu. S týmem by se v tabulce rád viděl co nejvýše.

Jakub Dlask je taktéž odchovancem Slovanu Liberec a působí v ročníku U17. Futsal nikdy předtím nehrál a do Snu jde za dobrou partou, které se zde sešla. Tento branař by rád v hale zdokonalil své technické nedostatky a dostal do sebe automatismy, které jsou u tohoto sportu částečně odlišné.

Tomáš Plechatý je odchovancem Slovanu Liberec a v současné době chytá za ročník U19. Ve futsale odehrál pouhé 3 utkání v lib. OP. Rád by si v poli jako brankář zdokonalil technickou vybavenost a od příchodu do Snu očekává nové zkušenosti. Svůj tým by chtěl viděl v horní polovině tabulky.

Zdeněk Krpata je odchovancem Nového Boru a v současné době působí ve Slovanu Liberec (U17). Futsal hrál aktivně za Démony Česká Lípa. Působením ve Snu chce tento obránce poznat nové lidi, zkušenosti, zážitky a vyplnit svůj volný čas. Rád by viděl svůj tým na předních příčkách tabulky.

Martin Žižka hraje taktéž ve Slovanu Liberec (U17) a je odchovancem Arsenalu ČL. Futsalově působil spolu s Krpcem v Démonech ČL a rád by získané technické dovednosti uplatnil i ve velkém fotbalu. Do FTZSL šel za cílem dobré party, se kterou se mimo jiné vídá i na fotbale.

Vít Kratochvíl pochází z dalekého Nového Jičína a je hráčem Slovanu Liberec (U17). Futsal nikdy předtím nehrál a po jeho zahájení odčekává zlepšení svých technických dovedností. Výzvu do FTZSL přijal, jelikož ho hra na malém prostoru baví.

Marek Šíma je chomutovským odchovancem a v současné době hraje za Slovan Liberec (U17). Futsal hrál za Baník Chomutov a po přesunu do Liberce přijal výzvu i Snu. Rád by si stejně jako většina ostatních zlepšil své technické dovednosti a celkově se rozvíjel. Osobně by chtěl odmakat všechna utkání na 110% a tým vidět nejraději na samotném vrcholu tabulky.

Vojtěch Konopásek je odchovancem Rapidu Liberec a donedávna působil ve Slovanu (ročník U17). V současné době se vrátil zpět do svého rodného Rapidu. Futsal nikdy předtím něhrál a výzvu do Snu přijal z důvodu se individuálně zlepšovat. Kony by rád v průběhu nové sezony zapadl do kolektivu a naučil se praktikám samotné hry, která je pro něj novou výzvou.

Jakub Daněk je odchovancem Slovanu Liberec, kde doposud působí v ročníku U17. Futsal hrál tento šikovný hráč pouze za školu. Výzvu do Snu přijal, jelikož ho hra na malém prostoru baví. Navíc by chtěl zlepšit i týmovou souhru, svou individuální techniku a rychlost.

Matyáš Kazda je rodák z Dvora Králové a v současné době působí v Juniorce Slovanu Liberec. Futsal měl možnost poznat ve věhlasném Erapacku Chrudim, kde příležitostně trénoval. Výzvu do Snu přijal bez jediného rozmyšlení, jelikož ho futsal nadmíru baví a rád by s novým týmem Liberecký OP vyhrál.

Marek Bína je odchovancem Slovanu Liberec, kde působí v ročníku U17. Futsalu se učil již rok předtím, kdy byl součástí „B“ týmu FTZSL. V nově vzniklé Juniorce byl mladý Binič zvolen spoluhráči kapitánem a se svým týmem by se viděl v tabulce co nejvýše.

Posledním hráčem Juniorů je Matěj Mečíř, který byl loni také současní rezervy Snu. Je to odchovanec Slovanu Liberec a po přesunu do Juniorů by rád svůj tým viděl v popředí tabulky. Individuálně se chce tento šikovný středopolař také zlepšovat a posouvat dál.

 
Jsme velice hrdí, že to můžeme být právě my, kdo povede takto mladý a perspektivní tým ve futsalových sférách. Kluky tato hra zaujala, mají skvělou partu, což se určitě promítne i do výsledků v OP.
Rádi bychom se letos s mladíky pohybovali v první polovině tabulky a určitě bychom je všechny postupně chtěli zapojili i do dospělého futsalu, který je za pár let třeba čeká. Na míči jsou šikovní a hlavně si nechají poradit, což je také velice důležité pro jejich rozvoj !
V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat všem soupeřům, kteří velice ochotně zareagovali na termíny, jenž se našim mlaďasům kryjí s velkým fotbalem. Bez toho bychom je nebyli schopni do soutěže ani přihlásit. Velké DÍK náleží i trenéru Jiřímu Kaiserovi ze Slovanu Liberec, který nemá s tímto doplňkovým sportem problém a své svěřence na futsal uvolní.“

 

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT