… „A“ mužstvo – 22. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016
… Sobota – 19.03. – 20:00 – SH Harcov Liberec

 

Utkání náš tým nechtěl nikterak podcenit, jelikož si byl vědom problémového průběhu na půdě ústeckého týmu a to i přes jeho postavení v tabulce.

Naštěstí pro nás se obdobný scénář neopakoval. Poslední tým tabulky jsme po celých 40 minut nenechali vydechnout a nasázeli mu do sítě neuvěřitelných 31 fíků.

Odevzdaný Relax jsme tak bez sebemenší lítosti poslali zpět k Labi s pořádným nášupem.

Průběh zápasu není třeba více komentovat. Krásné akce na jeden dotek střídali individuální dovednosti našich hráčů. Tým Zlýho snu si s chutí zastřílel a málem pokořil rekord divize, který je stanoven na 33 branek. Nebýt zahozených x šancí do prázdné branky, mohli jsme přepisovat i dějiny :))

V zápase se v brance nečekaně objevil kapitán Bína P., který nahradil marodící branaře. Naopak do pole se s číslem 2 zapojil jeho mladší bratr Marek, který za oba poločasy nasbíral slušných 6 kanadských bodů za 1 vstřelenou branku a 5 asistencí.

Další pozitivem je celá třetina gólů ze sálovek Aleše Benka, který se tak stal králem tabulky střelců.

Smolnou záležitostí je druhý inkasovaný gól, který byl celkem stým našeho týmu.

 

“ Povinnost jsme splnili a Relax porazili. Bonusem je rekordní počet vstřelených branek, který hraje do karet určitě našemu Benymu, jenž se usadil na čele tabulky střelců. Za to jsme určitě rádi, jelikož v další sezoně to nebude především o jeho individuálních kvalitách, ale o týmové hře, na kterou se on bude muset více soustředit. K prvnímu místu je to určitě ale skvělá vizitka.

Malinko nás mrzí druhá inkasovaná branka, která nám v konečném součtu určila trojmístné číslo na této pozici (100).

Nyní se celý tým chystá na nedělní exhibici se Slovanem Liberec, kterou letošní veleúspěšnou sezonu uzavřeme. Záležet tedy bude ještě na ranním výsledku „B“ mužstva s Yorkem Vratislavice, kde se nepočítá s ničím jiným, než-li třemi body. Poté už nebude nic bránit bujarým oslavám TRIPLU ZLÝHO SNU :).“

 

Sestava:
Bína P. – Rašín, Poživil B., Němec J., Toman – Benek, Beneš, Polívka, Bína M., Mečíř J.

Branky a asistence:
Benek 10+0, Němec J. 4+7, Beneš 4+6, Mečíř J. 4+0, Polívka 3+3, Poživil B. 3+0, Rašín 2+2, Bína M. 1+5, Toman 0+1

*** Mezi třemi nejlepšími hráči zápasu se z našeho týmu objevili Aleš Benek a Jakub Beneš !!!

*** Stejní hráči se objevili i v sestavě kola. Aleš Benek již po 7mé a Jakub Beneš po 6té !!!

 

 

Tímto rekordem náš tým uzavřel divizní jízdu a vše soustředí na nedělní exhibiční utkání se Slovanem Liberec, kde proběhne i předávání cen jak týmových, tak individuálních a to v rámci celé uplynulé soutěže !!!

Více o exhibici naleznete na naší oficiální FB funpage 🙂

 

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT