… SEMIFINÁLE poháru FAČR libereckého kraje …

Pohárové finále z předešlého roku se bude opakovat. V letošním semifinále opět vyzveme na své palubovce druholigový tým GMM Jablonec nad Nisou.

*** Historicky se tyto dva celky setkaly celkem 2x a to vždy v poháru. V sezoně 2013/2014 byl šťastnější Zlej se(n), který v 1. kole GMM vyřadil po PR 5:4p. Naopak v roce 2014/2015 byl šťastnější Jablonec, který postoupil ve finále do celorepublikového kola opět po PR 2:3p.

GMM letos bojuje o postup do nejvyšší futsalové soutěže. Na kontě má 34bodů se 4 bodovou ztrátou na vedoucí GL Litoměřice.
Sousední tým táhnou především hráči z bývalé Slávie TU Liberec, kteří se s Jabloncem před dvěma lety spojili.
V poháru soupeř splnil povinnost a v 1. kole vyřadil okresní Andílky ČL 4:12.

Nejaktivnějšími hráči GMM v letošní sezoně momentálně jsou:
1. Mečíř Petr – 30+8
2. Bernát Pavel – 15+12
3. Krejčík Kamil – 13+6

FTZSL je v současné době na vrcholu Divize „A“ a je na dobré cestě právě do 2. ligy. S 11 bodovým náskokem soutěži vévodí a stačí mu z posledních 4 utkání uloupit pouhý bod, aby se postupu dočkal.
V poháru Sen přehrál krajský Pampuch Liberec a postoupil mezi nejlepší 4 po výslesledku 5:6p.

Nejaktivnějšími hráči Snu momentálně v Divizi jsou:
1. Benek Aleš – 37+16
2. Bína Pavel – 26+23
3. Beneš Jakub – 28+16

Doraž se i ty podívat do Homecredit arény na vzájemný duel těchto dvou rivalů. V minulosti byla utkání velice vyhrocena, což se dá očekávat i nyní.
K vidění bude např. i bratrský souboj Mečířů, kdy za Sen nastoupí mladší Jan a za GMM starší Petr.

Postupující tým poté narazí ve finále na vítěze duelu Avast! Liberecké gazely (okresní přebor) x Démoni Česká Lípa (Chance futsal liga) !!!

*** Předem se všem lidem omlouváme za nedostatečný divácky prostor v hale míčových sportů, nicméně žádná jiná hala, která by disponovala tribunou v únorovém termínu volna není.
Snad Vás to neodradí a dorazíte se i tak podívat !

Díky za podporu !
tým FTZSL