… „A“ mužstvo – 17. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016
… Pátek – 12.02. – 19:15 – SH Bios Slaný

 

Souboj prvního se třetím nabídl vyrovnanou bitku v hale s minimálními rozměry. I přes to, že se na první branku v utkání čekalo téměř 20 minut, tak samotná hra musela nezaujatého diváka bavit.

Zlej se(n) byl na míči aktivnější, lépe kombinoval a snažil se hledat skulinku mezi dobře organizovanou obranou domácích. Když už se skulinka našla, míč mířící do branky zastavila konstrukce.

Z brejků a nástřelů z dálky hrozilo i Slaný, ale to tvrdě naráželo na muže zápasu a kola Vogta, který v posledních zápasech předvádí opravdu famózní výkony.

První dvacetiminutovku a náskok do šaten si vzal na starosti Štajny, který zužitkoval zblokovaného míče a technickou ranou nedal Frolíkovi šanci – 0:1

Druhá půle nabídla už gólů více. Zlej se(n) se ujal dvoubrankového vedení a to prostřednictvím Němce J., kterému servíroval Benek – 0:2

Hrasl na naše vedení reagoval dvěma slepenými góly z odražených míčů a skóre srovnal – 2:2

Na 3:2 pálil bombou z volného přímého kopu Němec J.

Remízový stav nastal opět v 32 minutě, kdy Kubenka proměnil krátkou penaltu za nešťastnou ruku Bíny P. v pokutovém území.

V tomto okamžiku Zlej se(n) začal svého soupeře presovat, což bylo v utkání rozhodující.

Z dalšího PK za zákrok na Beneše pálil Němec J. a zkompletoval svůj hattrick – 3:4

Na 3:5 napravil své zaváhání kapitán Bína P., který Benešův exkluzivně předložený míč uklidil do branky.

Šestou branku si připsal Jakub Děkan, který se krásně trefil po přesném pasu Poživila B. Kuba se gólově prosadil po dlouhých 9ti zápasech a do jeho sezonní mety (10 vstřelených branek) mu zbývají pouhé 2 zápasy.

V závěrečných 5ti minutách si tým vyzkoušel hru bez branaře s cílem nepůjčit soupeři míč a pohodlně dohrát utkání. To se mu málem povedlo. Jednu nepřesnost soupeř potrestal střelou do prázdné branky – 4:6

 

“ Utkání to pro nás nebylo opět jednoduché. Hrasl hraje důrazný futsal s rychlým přechodem do útoku. Navíc má ve svých řadách hráče, kteří ohrožují střelou branku i z poloviny hřiště. Důležitým momentem byl pro nás gól do šatny Štajnyho, který týmu dodal sebevědomí do dalších minut. Za stavu 3:3 jsme soupeře zatlačili, což vyústilo v tříbrankové vedení. Jsme rádi i za to, že jsme si ke konci mohli v klidu vyzkoušet hru power-play. Domů jsme tak dovezli zasloužené 3 body a udrželi si tak stále stejný náskok na čele tabulky.

Individuálně musíme pochválit Vogta, který se stal mužem utkání i kola. Dále Bořka Poživila, který z obrany velice dobře podporoval útok a odehrál svůj nadstandard a také Pepu Němce, který nás gólově táhl.

Plus jak pro tým, tak pro Kubu Děkana je jeho branka. S polovysokým míčem si Jakub poradil bravůrně a všem dokázal, že futsalové myšlení rozhodně má.

V posledních 5ti utkáních nesmíme nic nechat náhodě a ke každému zápasu přistoupit stejným způsobem, jako do teď, abychom mohli v březnu oslavit titul mistra Divize, který je pro nás týden co týden blíže a blíže.“

 

Sestava:
Vogt – Bína P., Poživil B., Žoček, Němec J. – Benek, Beneš, Děkan, Štajner, Polívka

Branky a asistence:
Němec J. 3+0, Štajner 1+0, Bína P. 1+0, Děkan 1+0, Poživil B. 0+1, Benek 0+1, Beneš 0+1, Žoček 0+1

 

*** Mezi 3 hráče zápasu byli z našeho týmu delegátem zvoleni Dominik Vogt a Jakub Žoček.

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil premiérově a zaslouženě jediný Dominik Vogt.

 

V 18. kole přivítáme na své palubovce 6tý tým tabulky PK Třebusice. Tým nedaleko od Kladna nasbíral doposud celkem 26 bodů při skóre 91:89. Třebusičtí se mohou pyšnit nejlepším střelcem soutěže, kterým je momentálně Jaroslav Hink (32 branek).

První vzájemný duel mezi těmito dvěma celky skončil vítězstvím Snu poměrem 4:12. Tehdy se nejčastěji trefoval Aleš Benek (6x). Tomu v nedělním utkání budou stačit 2 góly, aby Hinka předstihl.

Tímto bychom chtěli na Harcov pozvat především diváky, kterých se v poslední době na hale schází hojný počet, za což jsme velice rádi a DĚKUJEME 🙂

 

Budeme se na Vás těšit !

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT