… „B“ mužstvo – 16. kolo Okresního přeboru v Liberci – Sezona 2015/2016

… Neděle – 14.02. – 11:00 – Homecredit aréna

 

FT Zlej se(n) Liberec „B“ x Avast! Liberecké gazely – 5:1

 

Sestava:
Soukup – Poživil B., Toman, Bína P., Rašín – Štajner, Polívka, Žoček, Suk

Branky:
Bína P. 2, Žoček, Polívka, Rašín

 

*** Utkání prvního se třetím nabídlo sympatický výkon obou mančaftů, kdy naše Rezerva byla lepší v kombinaci, nicméně ji to bylo prd platné. Gazely využily jednoho přečíslení a poločas zvítězily 0:1. Na 20ti minutovém výsledku se podepsala jak propracovaná defenzíva soupeře, tak skvělý Lukeš v brance, kterého by v ten moment nepřekonal ani nadpozemský Ricardinho.

V druhé půli se našemu Ricardinhovi aka Žočkovi Lukeše otevřít podařilo a hned po úvodu druhé půle bylo skóre shodné.

Dále se 2x po sobě prosadil Bína P. spolu s Polívkou a Rašínem. Sen tak mohl v poklidu kontrolovat zbytek utkání, který dotáhl do vítězného konce.

Gazelám přejeme kýžené umístění na bedně, nicméně dle nás a předváděných výkonů by mělo být vyšší, než-li současné třetí. Tak se nechme překvapit, co závěrečné boje v OP ještě přinesou.

Pozitivem na naší straně je chuť do futsalu Jirky Štajnera, který se sám přihlásil o účast v tomto utkání a pro tým byl přínosem.

 

… Tuto neděli má naše Rezerva „reprezentační“ pauzu. Na palubovce se sejde opět v neděli – 28.02. v 11:00 proti týmu Printmax (Stars) Liberec, kterému nadělila v prvním vzájemném duelu potupnou desítku (10:1).

 

Díky za podporu!

tým FTZSL

 

ZPĚT