„B“ tým – 6. kolo DIVIZE A – Sezona 2021/2022

Neděle – 28.11. – 20:00 – SH ZŠ Dobiášova

 

Šestým kolem pokračovala soutěž naší rezervě, která i přes zpřísněná vládní opatření byla schopna pokračovat ve své milované činnosti. Pod Ještěd zavítal nepříjemný soupeř Brandýsek, který se aktuálně nachází ve středu tabulky.

Úvod zápasu vyšel daleko lépe našim borcům, kteří se chopili pohodlného vedení 5:1. Brandýsek nesložil zbraně a snížil skóre na rozdíl jediné branky. Do poločasu dodal klid na sálovky hráčům DANĚK, který zpečetil poločasový výsledek na 6:4 pro FTZS.

Druhý poločas byl ze strany Liberce daleko vyspělejší. Hráči byli důslední především do obranné fáze a byli za to také odměněni. Branky padaly po pohledných akcích a ve hře se protočili všichni nominovaní hráči. Skóre se zastavilo za stavu 12:5 pro domácí. Nutno také pochválit velice sympatický projev soupeře, který si z Podještědí odvezl krutou porážku.

 

FTZS Liberec “B” x Futsal club Brandýsek – 12:5 (6:4)

 

Sestava FTZS Liberec “B”
Brankáři (1) | Dlask
Hráči (11) | Baláž, Daněk, Franc, Hejl, Ježek, Kazda, Knobloch, Patrman, Provazník (K), Razák, Šorsák

 

Realizační tým
Šorsák Jakub | hlavní trenér
Slovák Ondřej | vedoucí mužstva

 

 

Branky
Kazda 3, Patrman 2, Franc 2, Knobloch 2 a 3x vlastní

Asistence
Kazda 2, Daněk 2, Dlask 2, Provazník, Knobloch

 

 

 

Hodnocení Jakuba Šorsáka (trenér Liberce)

” Do zápasu jsem vstoupili dobře, za což jsme byli odměněni rychlými brankami. Poté jsme jako každý zapas vypadli na nějaký úsek z koncentrace a dostali rychlé a laciné góly. Ať se to výsledkově nezdá, náš výkon nebyl úplně optimální proti dobře hrajícímu Brandýsku.”

 

 

Sedmé kolo DIVIZE odehrají hráči v pátek – 03.12., kdy zavítají na půdu zkušené Kadaně. Výkop utkání je plánován na 19:30 / MSH Kadaň !

Držte našim borcům palce !

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT