„A“ tým – 15. kolo VARTA FUTSAL LIGY – Sezona 2019/2020

Pátek – 24.01. – 20:00 – SH Slavia, Eden

 

V rámci patnáctého kola VARTA futsal ligy odcestovali naši hráči na půdu pražské SLAVIE, kde je nečekalo rozhodně nic lehkého.

V tom omlazenou sestavu severočechů utvrdili domácí, kteří nedali našim hráčům ani půlmetr a během pár minut vysoko vedli. Hrozivý nápor skončil po 20ti minutách 10:1 pro domácí, kterým do sítě spadlo vše, do čeho kopli. Nutno podotknout, že na liberecké straně to byl jeden velký chaos a schylovalo se tak k velké ostudě.

Po poločasovém humbuku v kabině vlezl na palubovku zcela odlišný tým, který začal kombinovat, makat, dostával se do šancí a zodpovědně bránil. FTZS tak odčinil alespoň částečně úvodní ostudu a „doklepal“ zápas do skóre 12:3 pro SKS.

Na straně podještědského týmu se brankově prosadil BENEK, VÉBR a RUMLER.

 

SK Slavia Praha x FTZS Liberec – 12:3 (10:1)

 

Sestava FTZS Liberec:
Vogt, Plechatý – Bína P. (K), Kratochvíl, Daněk, Bína M., Henzl – Šíma, Rumler, Benek, Janáček, Vébr

Branky:

Benek, Rumler, Vébr

 

 

Hodnocení hrajícího trenéra Aleše Beneka (FTZS Liberec):

„ Všechno, na co jsme se na trénincích připravovali, zůstalo v šatně. Je to hrozně nepříjemné, že když si říkáme, čemu chceme zabránit a v čem je síla Slavie a v čem nás přehrají a pak dostaneme přesně z takových akcí první čtyři branky. V defenzívě jsme měli totální chaos. Pokud se chceme udržet v lize, musíme hrát jinak. Chtěli jsme alespoň odjet s dobrým pocitem z druhé půle, což se nám z části povedlo, málem jsme ho vyhráli.“

Hodnocení trenéra Davida Filingera (SK Slavia Praha):

„ Jsem spokojený, kluci splnili to, co jsme si řekli, že na soupeře vlétneme, uděláme si náskok a ono to vyšlo. Za první poločas jsem klukům poděkoval, umožnili tím mladým klukům, aby odehráli celý druhý poločas. Trajhan, Hruška i brankář Malina tak mohli získat velké zkušenosti.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT