„Junioři – U19, U17“ – 2. TURNAJ – Sezona 2019/2020

Neděle – 01.12. – 09:00 – SH Zákupy

 

Včerejším dnem pokračovaly obě nejvyšší futsalové soutěže našich juniorských mužstev. Do Zákup zavítal SK Olympik Mělník a Svarog Teplice. Ani jeden soupeř nedokázal naše hochy porazit. Ti navíc inkasovali pouze jednu branku a nastříleli neuvěřitelných 52 gólů.

Střelecky se v U17 nejvíce dařilo KAŠPAROVI, který kromě 6ti branek podal také 2 velice sympatické výkony. Ročník U19 táhl brankově opět výborný ŠÍMA, který zkompletoval dohromady také 2 hattricky.

Níže vám přinášíme kompletní informace o turnaji včetně hodnocení všech zápasů ústy Aleše Beneka a Pavla Bíny:

 

  • Zápasy U19

Sestava: Dlask – Bulejko, Drobný, Polyák, Jelínek – Šíma, Kaiser (K), Horčička, Pokorný + Ježek a Vik (pouze zápas s Teplicemi)

FTZS Liberec x SK Olympik Mělník – 3:0

Branky: Šíma 2, Kaiser

FTZS Liberec x Svarog FC Teplice – 18:0

Branky: Šíma 4, Horčička 4, Bulejko 4, Drobný 3, Kaiser 2, Polyák

 

  • Zápasy U17

Sestava: Jursa – Křeš, Holub, Kašpar, Janouš – Hejl, Knobloch, Valenta, Vik + Ježek (pouze zápas s Teplicemi)

FTZS Liberec x SK Olympik Mělník – 8:0

Branky: Janouš 2, Knobloch 2, Kašpar 2, Holub, Vik

FTZS Liberec x Svarog FC Teplice – 23:1

Branky: Kašpar 4, Hejl 4, Ježek 4, Křeš 2, Janouš 2, Knobloch 2, Holub 2, Valenta 2, Devátý

 

Hodnocení zápasů ústy Aleše Beneka (hlavní trenér) a Pavla Bíny (asistent trenéra):

U19 – Olympik Mělník – Pavel Bína 

“ Hráče musím pochválit za výkon v prvním poločase a takticky dobře zvládnutý závěr. Vstup do druhé půle se nám nepodařil a Mělník nás dostal pod tlak, čehož bychom se měli vyvarovat. Chyběl nám pohyb a klid na míči. Zápasy s Olympikem bývají vždy vyhecované, což platilo i o tomto duelu. Kluci byli disciplinovaní a věnovali se hře, což byl také jeden z důvodů, proč jsme zaslouženě sebrali 3 body a ani jednou branku neinkasovali.“

U19 – Svarog Teplice – Pavel Bína 

“ V utkání s Teplicemi padaly krásné branky po pohledných akcích. Škoda té jedné inkasované. Mohli jsme odjet z turnaje se čtyřmi čistými konty.“

 

U17 – Olympik Mělník / Svarog Teplice – Aleš Benek

“ V obou utkáních jsme dominovali a kluci si mohli zastřílet. Chtěli jsme soupeře dostávat pod tlak a být agresivní. To se nám dařilo a kluky musím za herní projev pochválit. Góly padaly po hezkých kombinačních akcích. Soupeři na nás nestačili v rychlosti ani důrazu. Tato utkání jsme si užili a mohli si zkusit různé varianty rozehrání standardních situací.

Některé individuální výkony byly velmi dobré. Zejména nováček Kašpar byl velmi produktivní. Tento turnaj nám posloužil jako dobrá příprava na příští 3. turnaj, kde se popereme o čelo tabulky s Rapidem Ústí n./L. a Chomutovem“.

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT