… „A“ tým – 18.kolo VFL – Sezona 2018/2019

… Pátek – 01.03. – 20:30 – SH Dukly Liberec

 

V rámci osmnáctého kola nejvyšší futsalové soutěže se představil SEN „naposledy“ doma a to proti favorizované Plzni plné českých reprezentantů v čele s kapitánem národního týmu Lukášem Rešetárem.

Liberec vycházel z hlubokého bloku. Poprvé inkasovali naši hráči v 8. minutě z PVK, který Kovács uklidil za Garčárova záda. Tento stav jsme drželi až do 15. minuty, kdy jsme opět zbytečně lacino inkasovali 3 slepené branky, které napověděly o zbytku utkání. Poločas jsme tak prohráli vysoko 0:5, kdy se ještě po individuální chybě branaře trefil Rešetár.

Druhá dvacetiminutovka se odehrála s obdobným scénářem vyjíma posledních 8. minut, kdy jsme přistoupili k vysokému napadání, které dělalo plzeňským hráčům problém. Děsivý výsledek dvěma brankami korigoval Benek s Kazdou, byť jsme příležitostí rozvlnit síť měli už daleko více, než-li v půli první. Nutno konstatovat, že konečný výsledek 2:10 je k průběhu zápasu adekvátní.

 

FTZS Liberec x SK Interobal Plzeň – 2:10 (0:5)

 

Sestava:
Garčár, Dlask – Bína P. (K), Henzl, Rašín, Baláž – Benek, Kaiser, Kazda, Rumler

Branky a asistence:

Kazda 1+0, Benek 1+0, Henzl 0+1, Baláž 0+1

 

Hodnocení Michaela Vacka (trenér FTZS Liberec):

„ V zápase s Plzní jsme chtěli vycházet z hlubokého obranného bloku a vyrážet do protiútoků. Do 15min. se nám to celkem dařilo, i když těch protiútoků jsme moc neměli. Pak jsme měli pětiminutový výpadek, kdy nás soupeř potrestal pěti góly. V druhé půli jsme už hráli odvážněji, více jsme Plzeň napadali a častěji se dostávali k brance soupeře. Bohužel několik šancí jsme neproměnili a tak je výsledek jednoznačný.“

Hodnocení Davida Friče (trenér Plzně):

“ I přes vysokou výhru jsme neodehráli dobré utkání. Nezakončovali jsme naplno, bylo to laxní a soupeř bojoval a poctivě pracoval. Mysleli jsme si, že se nic nemůže stát a směrem dozadu to bylo v druhé půli nezodpovědné, soupeř si zasloužil vstřelit branek více.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT