… „A“ mužstvo + „B“ mužstvo + Junioři – Zahájení přípravy před sezonou 2016/2017

… Středa – 03.08. – 20:30 – Homecredit aréna

 

Naše mužstvo se po dlouhé pauze poprvé sešlo na palubovce a začalo se připravovat na náročnou sezonu 2016/2017.

V té budeme se svým prvním týmem startovat premiérově ve 2. lize Západ. Dále naše „B“ mužstvo obsadíme tradičně do libereckého OP a jubilejně do stejné soutěže zapojíme náš třetí tým, kterým budou Junioři (tým složený z ročníků 2000) !!!

 

Do sezony 2016/2017 se počítá s těmito hráči:

Muži – Benek, Beneš, Bernát, Bína P., Děkan, Horáček P., Javůrek, Juriga, Klíma, Knejzlík, Krystan, Mečíř J., Němec J., Nesvadba, Novotný P., Pěnička, Polívka, Poživil B., Poživil J., Rašín, Rozmajzl, Slabý, Soběslav, Soukup, Suk, Šisler J., Štajner, Švejkovský, Toman, Urban D., Vlach, Vodička, Vogt, Werner, Žoček

Junioři – Bergmann, Bína M., Daněk, Dlask, Kaiser, Kazda, Konopásek, Kratochvíl, Krpata, Mečíř M., Plechatý, Šíma, Žižka

Realizační tým – Mezei, Runt, Vaniš

 

Bohužel musíme konstatovat, že i nadcházející sezonu budeme muset zvládnout bez pravidelné účasti trenéra Pavla Runta, který by futsal nakonec časově spolu s dalšími aktivitami nezvládal.

Pavel bude v případě volna příležitostně naskakovat za „B“ mužstvo, popř. pokud mu to čas dovolí, tak na lavičce „A“ mužstva jako trenér.

 

Cíle sezony 2016/2017:

„A“ muži – do 3. místa

„B“ muži – obhajoba prvenství v libereckém OP (4. vítězství v řadě)

Junioři – do 5. místa v libereckém OP

 

Naší nejbližší událostí bude PU s Avastem! Libereckými gazelami, které odehrajeme v neděli 14.08. v Homecredit aréně od 17:30.

Ohledně dalších přípravných zápasů vás budeme včas informovat !

 

Díky za podporu !

tým FTZSL

 

ZPĚT