… „A“ mužstvo – 21. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016
… Pátek – 11.03. – 19:15 – SH Kladno

 

Do zápasu s kvalitně hrajícím Brandýskem jsme vstoupili aktivně a několikrát za sebou ohrozili domácí branku. Nejprve nastřelil tyč kapitán Bína P. a následně své šance nevyužil Benek s Tomanem. Hráči Snu byli v tu chvíli plní očekávání, kdo jen rozvlní po dvousté hostující síť.

Tohoto úkolu se nemohl zhostil nikdo jiný,  než-li náš nejlepší střelec Aleš Benek, jenž otevřel skóre zápasu – 0:1

Dobře bránící mužstva se vzájemně celou první půli oťukávala a do velkých příležitostí se ani jeden mančaft nedostával.

První 20ti minutovku uzavřel 3 minuty před koncem velice dobře hrající Toman, který byl odměněn za dotažení zadní tyče – 0:2

První dějství skončilo zaslouženě 0:2 v náš prospěch.

 

Druhá půle nabídla velice obdobný futsal. Zlej se(n) byl v kombinaci přeji jen o něco aktivnější a po druhé brance Benka vedl 0:3.

Dočkali se i domácí, bohužel za velké příčiny kapitána Bíny, který hrubě chyboval v rozehrávce a Brandýsku nabídl snížení na 1:3.

Přesně po 10ti minutách udeřil opět brandýský tým, jenž jmenovcem Tomanen snížil na 2:3.

FTZSL se přestalo dařit v koncovce a přechodové fázi. Když to nebyly těsné střely Benka vedle tyčí, byla to opačná řešení v přečíslení.

Vyrovnání náš tým ale nedopustil. Na rohový kop si naběhl Žoček a petelicí pod břevno upravil skóre na 2:4.

V plynoucí power-play se domácím naši branku ohrozit nepodařilo a tak jsme si ze svého posledního výjezdu odvezli sladké 3 body.

 

“ Věděli jsme z prvního zápasu s Brandýskem, že jde to tým, který dobře brání. Tomu nasvědčuje jejich nejméně inkasovaných branek v soutěži. Stejně dobře jsme i přes některé změny v sestavě bránili my. Navíc nám klid za zády dodával opět výborný Vogt. V útočné fázi jsme byli celkově aktivnějšími , ale bohužel jsme nedokázali více gólově odskočit. Za stavu 2:3 sehrál skvěle Žoček s Benkem rohový kop a bylo už jasné, že se staneme pro tuto sezonu venku neporaženými.

Pozitivem je překonaná 200 branková meta, které jako první dosáhl Benek. Ten se popere v posledním zápase s Hinkem – PK Třebusice (44) a Novým ml. – Baník Chomutov (43) o korunku krále střelců – Benek (43), jemuž bude proti Relaxu pomáhat celý tým.

Dalším cílem do posledního duelu je inkasování maximálně jedné branky, abychom nepřesáhli stovkové hranice – současné skóre 203:98.

Plusem je každopádně perfektní obranná činnost celého týmu podtržená Vogtem v brance, který se stal zaslouženě golmanem kola.

Další zdvižený palec patří Filipu Tomanovi, který odčinil neúčast v „B“ mužstvu a týmu se odvděčil skvělým výkonem a 2 kanadskými body.

S Relaxem si budeme muset odbít soutěžní povinnost! Zajímat nás bude spíše exhibiční utkání se SLOVANEM LIBEREC, kde po skončení duelu přebereme i ocenění za MISTRA DIVIZIE „A“ !!!

 

Sestava:
Vogt – Bína P., Žoček, Vodička, Poživil B. – Děkan, Mečíř J., Benek, Toman

Branky a asistence:
Benek 2+0, Žoček 1+2, Toman 1+1, Bína P. 0+1

 

*** Mezi 3 hráče zápasu byli z našeho týmu delegátem zvoleni Jakub Žoček a Dominik Vogt !!! 

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil již podruhé Dominik Vogt !!!

 

V našem závěrečném divizním představení budeme hostit na Harcově poslední tým tabulky – Relax Ústí n./L., který doposud získal pouhé 4 body a sestupuje zpět do svého krajského přeboru.

Soupeř inkasoval obdobný počet branek stejně jako náš tým nastřílel (211) a vsítil 77x. I přes to se Sen na palubovce soupeře trápil a v Ústí zvítězil pouhým rozdílem 7:9.

22. kolo se odehraje na všech hřištích ve stejný termín a čas – SOBOTA – 19.03. – 20:00 !

 

Budeme se na Vás těšit !

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT