… „A“ mužstvo – 20. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016
… Neděle – 06.03. – 19:30 – SH Harcov Liberec

 

Předposlední domácí vystoupení Zlýho snu mělo se čtvrtým týmem tabulky přinést vyrovnanou bitvu, ale ta se bohužel nekonala. Zastrašený soupeř byl od první minuty smířen s nadílkou, kterou si nakonec opravdu ze severu Čech odvezl.

První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Vsítil ji po krásné akci Benek a to hned ve 2. minutě zápasu. Odevzdaný soupeř příliš velký odpor nekladl a tak si náš mančaft mohl v klidu zastřílet. Do poločasu se stihl trefit neuvěřitelně 4x Beneš, podruhé Benek, dále také Bína P. a na svou historicky první trefu za „A“ tým bude vzpomínat Ondra Vlach. V úvodních 20ti minutách jsme bohužel také jednou inkasovali a to po chybě v rozehrávce. Poločas tak skončil poměrem 7:1.

Druhá dvacetiminutovka přinesla v síti hostů ještě o jednu branku více. V našich barvách si dále ve své střelecké činnosti liboval Beneš, který dal celkem 5 gólů. Hattrick dovršil druhý nejlepší střelec soutěže – Aleš Benek. Kanadské body naskakovali i Ondru Vlachovi, jenž se podruhé trefil. Odměněn byl také mladíček Knejzlík, který svůj kvalitní výkon podtrhl čistým hattrickem. O potupnou patnáctku se postaral doposud tápající Jakub Děkan, který tak prolomil svou střeleckou smůlu z několika předcházejících utkání. Kolínští se čestně trefili i ve druhém dějství. Utkání tak skončilo jednoznačným rozdílem 15:4.

“ Vzhledem k prvnímu utkání v Kolíně jsme čekali, že k nám dorazí tým, který nás bude chtít přinejmenším potrápit. To se bohužel nekonalo. Kolín byl od první minuty smířen s přídělem, který si nakonec opravdu odvezl. I přes to, že je vítěz letošní Divize A znám několik kol dopředu, je velkou škodou, že se poslední duely táhnout v tomto duchu. 15 branek v síti čtvrtého týmu tabulky je ostudných. Zajímavostí je u našeho týmu současně vstřelených 199 branek. Stou branku u nás vsítil Bořek Poživil, tak se nechme překvapit, komu bude připsána na dvoustá. 

V našem kádru musíme pochválit Soukupa, který zmařil několik slibných příležitostí Kolinu. Dále také Ondru Vlacha, který se k prvnímu mužstvu zapojil vůbec poprvé a všem dokázal, že je více jak plnohodnotnou alternativou v obranných řadách. Dobré výkony podali i mladíci Polívka s Knejzlíkem. Druhý jmenovaný se s bonusovými třemi brankami stal zaslouženou hvězdou utkání. Zapomenout nesmíme na dvojici Bé – Bé, jenž se postarala o převážnou většinu našich vstřelených branek. A poslední věta patří Jakubu Děkanovi, který vstřelil svůj 9tý gól sezony a má tak možnost dvou matchballů, aby dosáhl kýžených 10ti vstřelených branek v sezoně.

Závěrem sezony bychom chtěli udržet venkovní neporazitelnost a natáhnout co nejdelší vítěznou šňůru. Odskok na čele tabulky se prohloubil na 15 bodů, což je jasným důkazem, že v Divizi nemáme konkurenta. Zajímavou konfrontací pro nás bude spíše středeční pohárové utkání s dnes ještě prvoligovými Démony Česká Lípa.“

 

Sestava:
Soukup – Bína P., Soběslav, Knejzlík, Vlach O. – Polívka, Děkan, Benek, Beneš

Branky a asistence:
Beneš 5+2, Benek 3+1, Knejzlík 3+0, Vlach O. 2+1, Bína P. 1+1, Děkan 1+0, Soběslav 0+3, Polívka 0+1, vlastní

*** Mezi třemi nejlepšími hráči zápasu se z našeho týmu objevili Karel Knejzlík a Pavel Bína !!!

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil již po 5té pěti gólový Jakub Beneš !!!

 

V posledním venkovním zápasu – PÁTEK – 11.03 – 19:15 – zavítáme na půdu Futsalového klubu Brandýsek, jenž své utkání hraje na palubovce na Kladně.

Brandýsku náleží současně 5. místo Divize „A“ s nasbíranými 32 body při skóre 104:87.

První vzájemný duel skončil výhrou Snu poměrem 7:3.

 

O výsledku Vás budeme včas informovat !

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT