… „A“ mužstvo – 9. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016

… Sobota – 05.12. – 19:15 – SH Kolín

 

Nežli se stačil soupeř vůbec rozkoukat, už jsme v 17té vteřině vedli po Benkově brance 1:0.
V první půli to bylo s kolínským týmem spíše přetahování lana.
Dvacet minut se skóre měnilo na obou stranách, kdy se z FTZSL trefil ještě jednou Benek, dále Beneš s Bínou a po krásné akci Mečíře J. se Štajnerem pravě Jiří. Skóre se v polovině zápasu zastavilo na čísle 4:5 a to díky Vogtovi, který sice při nesmyslně nařízeném penaltovém komu zasahovat nemusel, nicméně směr vystihl a i v případě kdyby míč šel mezi tři tyče, šestku by chytal do zubů.

Ve druhém dějství jsme razantně zlepšili hru dozadu a neslo to ovoce. Poctivý blok se soupeři překonávat nedařilo. My vyráželi do protiútoků a zasazovali SKPéčku jeden nůž do zad za druhým. Hattricku se dočkali naše tři „Béčka“ Benek, Beneš a Bína P. Branku přidal i Méča J. a za svůj poctivý výkon byl odměněn formou 100 týmového vstřeleného gólu v sezoně i Bořek Poživil. Utkání jsme tedy dotáhli do vítězného konce !!!

 

“ Velice si výhry vážíme. Soupeř byl houževnatý a dokud cítil naději, tak kousal. V prvním poločase jsme nepříliš důsledně bránili, čehož šikovní útočníci Kolína využívali. K nepochopení byla nařízená penalta koncem první dvacetiminutovky. Nesmysl viděl zřejmě i ten nahoře a tak k vyrovnání nedošlo. V tom druhém byla naše zlepšená obranná hra hlavním elementem k úspěchu. Počínaje branařem, beky a konče útokem si všichni zaslouží pochvalu za oddaný výkon a chtíč se opět vyšvihnout do čela tabulky Divize.“

 

Sestava:

Vogt – Bína P., Poživil B., Vodička, Suk – Benek, Štajner, Beneš, Mečíř J.

Branky a asistence:

Beneš 3+4, Bína P. 3+2, Benek 3+1, Štajner 1+1, Mečíř J. 1+1, Poživil B. 1+0

*** Mezi 3 hráče zápasu byli z našeho týmu delegátem zvoleni Aleš Benek a Jakub Beneš.

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil jediný Jakub Beneš.

 

Poslední domácí utkání tohoto roku odehrajeme již tuto neděli 13.12. a to s týmem Futsalový Club Brandýsek.

Vše v Liberci na Harcovských kolejích od 19:30.

 

Budeme se na Vás těšit !!!

tým FTZSL

ZPĚTna přehled novinek