„A“ tým – předehrávka 6. kola VARTA FUTSAL LIGY – Sezona 2019/2020

Středa – 16.10. – 20:00 – SH Dukly Liberec

 

Ve třetím domácím utkání sezony 019-020 hostil domácí Liberec Interobal Plzeň, který za uplynulých 5 kol neztratil ani bod a vévodil tabulce VFL. Domácí svého soupeře překvapili už v přípravě, kdy uhráli s mladou sestavou na západu Čech sympatickou remízu 3:3.

Překvapivě se odehrával i první poločas, kdy do libereckých soupeř bušil, ale severočeši chodili do rychlých a nebezpečných brejků.

Úvodní branky se chopil kapitán české reprezentace Lukáš Rešetár, který se obtočil kolem obránce a otevřel gólový účet. Za soupeře se ještě trefil Vnuk, ale byli to domácí, kteří nečekaně svého soupeře v prvních dvaceti minutách přestříleli.

Za FTZS skóroval 2x kapitán BENEK a jednou VOJTA NOVOTNÝ. Poločasový výsledek – 3:2

Ve druhém dějství se už překvapení nekonalo. Interobal nasadil svou reprezentační čtyřku na plac (Rešetár-Vnuk-Holý-Kovács – pozn. redakce) a ta z palubovky slezla až za stavu 6:3.

FTZS už nebyl téměř vůbec směrem dopředu pro soupeře nebezpečný a svou pasivitou si zápas prohrál. Na končených 3:7 pečetil pohlednou brankou VNUK.

 

FTZS Liberec x Interobal Plzeň – 3:7 (3:2)

 

Sestava FTZS Liberec:
Vogt, Plechatý – Bína M., Vrabec, Kratochvíl, Baláž, Dvořák, Daněk – Benek (K), Rumler, Vébr, Janáček, Novotný V.

Branky:

Benek 2, Novotný V.

 

 

Hodnocení Pavla Bíny (vedoucí FTZS Liberec):

„ S Plzní jsme odehráli velice dobrý zápas. Především první dvacetiminutovka byla nadstandardní. V té druhé už jsme nebyli téměř vůbec nebezpeční dopředu. Soupeř bohužel hned úvodem druhé půle vstřelil 2 branky a poté už kontroloval zápas. Těší mě fakt, že reprezentační čtyřka odehrála snad ¾ zápasu. Ve druhém poločase slezli někteří hráči až v 18. minutě. Každopádně Plzeň zcela zaslouženě zvítězila a gratuluji ji k vítězství. Nedá mi se nepozastavit nad arogantním chováním Vnuka, který jak je skvělý na hřišti, tak o to víc je jednodušší mentálně. Škoda pro něj.“

Hodnocení Michaela Vacka (trenér FTZS Liberec):

„ – bude doplněno v průběhu dne“

Hodnocení Marka Kopeckého (trenér Plzně):

“ Byl to těžký zápas, přesně jak jsem očekával. Naši hráči k tomu přistoupili tak, jak k tomu přistoupili a i přes to, že jsme věděli, z čeho bude Liberec těžit, tak jsme hráli úplně bez pohybu a bez nasazení. V druhém poločase jsme to naštěstí rychle otočili a už jsme byli trpěliví, odskočili jsme i ve skóre a celý ten druhý poločas jsme kontrolovali.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT