… „A“ tým – 1. přípravné utkání – Sezona 2019/2020

… Pátek – 02.08. – 20:30 – SH Lokomotiva Plzeň (hala č. 3)

 

V rámci prvního přípravného duelu před sezonou 019-020 na naše hráče nečekalo nic jednoduchého. Plzeňský Interobal patří dlouhodobě ke špičce českého futsalu. Navíc se k týmu západočechů připojil opět Tomáš Vnuk, který před nedávnem oslavil titul s mistrovskou Spartou.

FTZS vycházel po celý zápas z poctivého bloku, který na rozdíl z předešlé sezony fungoval velice organizovaně a plzeňské hráče do velkých příležitostí nepouštěl.

Naopak naši rychlonozí hráči využívali ztrát soupeře a chodili do rychlých protiútoků.

Poločas jsme tak zvládli na výbornou, kdy jsme si po brankách Daňka, Rumlera a jednoho sraženého míče do vlastní sítě odnášeli do šaten nadějný výsledek 2:3.

Ve druhé půli už náš tým tolik směrem dopředu nebezpečný nebyl a bohužel i jednou inkasoval ze standardní situace, kterou přesně zakončil Slavík.

FTZS si tak odvezl z Plzně „cenný bod“, ale především dobrý pocit z předvedeného výkonu.

 

SK Interobal Plzeň x FTZS Liberec, futsal club – 3:3 (2:3)

 

Sestava FTZSL:
Vogt, Dlask – Bína P., Bína M., Kratochvíl, Horáček, Mečíř M. – Janáček, Henzl, Daněk, Rumler

Sestava SKIP:

Luhový, Němec – Rešetár (K), Sláma, Vnuk, Slavík, Buchta, Kunstner, Havel, Štrajt, Zajíček, Matas, Rozboud, Špicl

 

Branky:

Daněk, Rumler, vlastní

 

 

Hodnocení Michaela Vacka (trenér FTZS Liberec):

„ I přes potíže se sestavou jsme první přípravný zápas zvládli výborně. Vycházeli jsme z obranného bloku, přes který se Plzeň nemohla dostat. V prvním poločase jsme se dokázali kombinací dostat k zajímavým příležitostem a tři jsme dokázali proměnit. V druhé půli už jsme tolik nebezpeční dopředu nebyli, ale v obranné činnosti jsme si počínali velmi dobře a nepouštěli soupeře do šancí. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za výborný, zodpovědný výkon a rád bych vyzdvihl kluky, kteří ještě loni hráli za juniorku a tento zápas zvládli skvěle. Doufám, že nás tento výkon a výsledek nabudí do další práce a přeneseme si ho i do dalších zápasů.“

Hodnocení Marka Kopeckého (trenér Interobalu Plzeň):

“ Hrálo se především na půlce Liberce, kdy jsme spoustu dobrých střeleckých možností nevyužili. Liberec měl ve svém středu zajímavé, rychlé hráče, kteří nám hlavně v protiútocích dělali problémy. Na to, že to bylo první přípravné utkání se hrál zajímavý běhavý futsal.“

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT