… „A“ tým – předehrávka 13.kola VFL – Sezona 2018/2019

… Čtvrtek – 27.12. – 18:10 – MSH Česká Lípa – vysíláno živě na ČT Sport

 

Mezi svátky se odehrála předehrávka 13. kola VFL. Severočeské derby bylo navíc umocněno živým přenosem na ČT Sport.

Střetnutí rivalů začalo opatrně z obou stran. K vidění žádný skvělý futsal nebyl a šancí bylo pomálu. Ty vyložené zahodil na straně ČL Semerád a Hrubý. Na straně Liberce např. Bernát či Němec. Poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhá dvacetiminutovka přinesla konečně i nějaké góly. Ve 34. minutě se uvolnil na levé straně rychlík Kazda a blafákem otevřel skóre zápasu – 0:1. Nutno podotknout, že SEN předtím přežil dobře sehraný volný přímý kop, ze kterého Rott nastřelil tyč. O to cennější průběžné vedení to pro nás bylo.

Závěr zápasu nezvládl FTZS po straně taktické. Už ve 29. minutě svítilo na tabuli 5 akumulovaných faulů. Každý další pro nás znamenal 10ti metrový kop. Prvního prohřešku se dopustil Němec a Havrda byl neomylný – 1:1. O 2 minuty později fauloval zbytečně po sedmé kapitán Bína a Havrda se opět nemýlil – 1:2.

Závěrečná PP vyrovnání nepřinesla a tak SEN vyšel bohužel z televizního utkání naprázdno.

Poděkování patří fandům Liberce, kteří vytvořili našim hráčům skvělou kulisu i na venkovní palubovce ! Velice si toho vážíme !

 

Démoni Česká Lípa x FTZS Liberec – 2:1 (0:0)

 

Sestava:
Vogt, Plechatý T. – Bína P. (K), Soukup M., Žoček, Vrabec – Benek, Němec, Bernát, Kazda – Žižka, Kaiser M., Vodička, Rašín

Branky a asistence:

Kazda 1+0, Bernát 0+1

 

 

Hodnocení Michaela Vacka (trenér FTZS Liberec):

„ Zápas začal opatrně z obou stran, protože nikdo nechtěl udělat chybu. My jsme se nemohli prosadit přes zataženo obranu soupeře. Šancí bylo u obou mužstev málo. V druhém poločase začala být Lípa aktivnější a donutila nás k faulům, které nakonec vyrovnaný zápas rozhodli. I když jsme se dostali do vedení, po našich faulech jsme dvakrát inkasovali z 10m kopu a pak už bylo málo času na obrat.“

Hodnocení Karla Kruliše (trenér Démonů Česká Lípa):

“ Doplníme v průběhu dne.“

 

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

 

ZPĚT