FILIP HENZL (24let) přichází do klubu z regionálního klubu Avast ! Liberecké gazely (účastník LKP) a to na hostování do konce roku 2018.

Po tomto stráveném období v nejvyšší futsalové soutěži se obě strany dohodnou, zda-li nadějný a kreativní útočník bude v klubu pokračovat nadále či nikoliv !

Henzlika vyzpovídat také náš PR manažer Kuba Dlask. Jeho odpovědi si můžete přečíst v článku níže.

 

1) Co Tě přesvědčilo přestoupit do FTZS a váhal si nad nabídkou?

Ze začátku jsem s nabídkou váhal, protože jsme s Gazelama postoupili do krajského přeboru a v týmu jsem měl své postavení. Vždy jsem si chtěl vyzkoušet a zahrát první ligu. To bylo a je pro mě velké lákadlo, proto jsem se rozhodl tuto nabídku a šanci přijmout.

2) Co od nového týmu očekáváš a na co se nejvíce těšíš?

Doufám, že bez problémů zapadnu do party a budu přínosem pro tým. Nejvíc se těším na zápasy, protože to bude pro mě nová výzva a zkušenost.

3) Sledoval jsi první dva zápasy FTZS v první lize?

Zápasy jsem sledoval jen výsledkově. První ligový a televizní zápas na Spartě jsem neviděl, protože jsme byli s přítelkyní na dovolené.

4) Na jakém postu se na palubovce cítíš nejlépe ?

Jsem univerzální hráč, ale lépe se mi hraje v obraně, protože tam mám celou hru před sebou a můžu vyjíždět a podporovat útočníky. V útoku si zase mužů více dovolit a být kreativní.

5) Věnuješ se i nějakému jinému sportu?

Hraji velký fotbal v Německu a s partou nadšenců chodím hrát nohejbal.

6) Jaké jsou tvé futsalové přednosti, co od tebe fanoušci mohou čekat?

Poziční hra, jeden na jednoho, zakončení. Určitě stoprocentní nasazení. Doufám, že je budu bavit dobrým futsalem.

 

FILIPA budou moci vidět naši fanoušci v dresu SNU už tento pátek, kdy se spolu s týmem postaví proti favorizované SLAVII PRAHA !

Foto: FB Avast! Liberecké gazely

 

Děkujeme za podporu !

tým F T Z S L

ZPĚT