Druhým vyzpovídaným Juniorem byl jeden ze dvou nejproduktivnějších hráčů omladiny MATYÁŠ KAZDA. Ten stejně jako TOM ULBRICH nastřílel 18 branek:

 

1) Matyáši stal jsi se letos spolu se svým kolegou z útoku (Tomáš Ulbrich) nejlepším střelcem týmu a to s 18ti brankami. Jak hodnotíš uplynulou sezonu, ve které Vám o bod uniklo 1. místo ?

  • Tak góly nejsou jen má zásluha. Má na tom podíl cely tým a já jsem rad, že mužů mít vedle sebe tak kvalitní hráče, kteří mi ty góly připravují. Co se tyče umístění, tak je to velká škoda. Myslím si, že jsme tuto soutěž měli jednoznačně vyhrát. Co se tyče herního projevu, hráli jsme dle mého nejlepší futsal a nikdo se nám nevyrovnal. V celkovém součtu rozhodly zkušenosti, kdy jsme v určitých zápasech nebyli dostatečně efektivní a naopak soupeři z každé šance trestali. I přes to gratuluji Gazelám k vítězství.

 

2) Je to právě Ulbi (Tomáš Ulbrich), se kterým se Ti v útoku hraje nejlépe nebo máš jiného oblíbeného asistenta?

  • Ano, je to tak. Než Ulbi odešel do druholigového Varnsdorfu, vyhovovalo mi to s ním na hrotu nejvíce. Známe každý své přednosti a vepředu si plně vyhovíme. Dle mého nám to spolu klapalo na jedničku !

 

3) Jaký ze zápasů považuješ za nejtěžší v sezoně ?

  • Myslím si, že nejtěžším zápasem pro nás bylo utkání s Pampuchem, protože je to tým , který se také snaží hrát futsal a hraje obdobný styl jako my. Takže za mě jednoznačně Pampuch !

 

4) Nakoukl jsi i do 2. ligy, kde jsi svým výborným výkonem přispěl k nečekané výhře nad Kladnem. Je to velký skok z regionální soutěže nebo Ti to ani nepřišlo ?

  • Tak samozřejmě je to obrovský skok a jsem za to rád , ze jsem mohl nastoupit za „A“ tým po boku takových hvězd jako je Aleš Benek, Pavel Bína a spousta dalších. Doufám, že to nebyla má poslední příležitost. Áčkařům přeji v lize hodně štěstí a doufám, že se jim bude dařit alespoň stejně, jako doposud.

 

tým F T Z S L

 

ZPĚT