• Týmovou posezonní anketu Juniorů ovládla 4 jména: JAKUB DLASK (nejlepší brankář sezony), MATYÁŠ KAZDA (nejlepší útočník sezony), MAREK BÍNA (nejlepší obránce sezony) a TOMÁŠ PLECHATÝ (nejlepší střelec sezony).
  • Jaká je jejich odezva vůči konečným výsledkům? Byli sami překvapeni, že je spoluhráči vybrali či s tím někteří počítali?
  • Více se dozvíte v krátkých rozhovorech s nimi:

 

Všichni hráči odpovídali na tyto otázky:

1) Byl jsi překvapen, že Tě spoluhráči zvolili nejlepším brankářem / obráncem / útočníkem? / Lukáš Plechatý: Překvapilo Tě, že jsi vyhrál nejlepšího střelce v týmu? S kým se Ti v útoku hrálo nejlépe ?

2) Jak hodnotíš uplynulé tažení Juniorů v premiérovém soutěžním ročníku LOP ?

3) Těšíš se na další sezonu? S čím do ní půjdeš? Co od ní očekáváš?

 

TOMÁŠ PLECHATÝ – nejlepší střelec týmu:

1) Myslím si, že díky tomu že jsem ve velkém fotbale brankář, tak mám nějaké zkušenosti, jak se před brankářem zachovat a taky jsem je v nějakých situacích využil.
Jsem rád, že se mi to povedlo, ale musím poděkovat klukům, bez nich bych ty góly nedal. Určitě pro mě byl důležitější výsledek týmu než individuální. Upřímně bych ty góly vyměnil za první flek.
Nemůžu říct že by se mi s někým z kluků hrálo špatně, všichni jsou jak fotbalově, tak technicky nadaní a proto tu hrají. V posledním kole jsem měl tu možnost si v útoku zahrát se Žokym (Jakub Žoček) a byla to skvělá zkušenost.

2) Myslím si že na to, že to byla naše první sezóna, tak to není vůbec špatné. Ze začátku jsme se s tím prali a učili se to, taky to bylo vidět na umístění po první polovině sezóny, ale druhá polovina byla pro nás zlomová. Začali jsme vyhrávat těžké a důležité zápasy, například se nám podařilo porazit „Béčko“, které prohrálo jen s námi. Ale poradili jsme si hravě dvakrát i s Pampuchem. 3.místo bylo určitě zasloužené a klukům děkuji za super začátek ve futsalu.

3) Tak dalšího ročníku se už nemůžu dočkat. Futsal mě opravdu začal bavit a budu chtít hrát, jak jen to půjde. S týmem chceme vyhrát soutěž, doufejme že nám to vyjde. Rád bych se porval také o nějakou tu šanci v „Áčku“.

 

JAKUB DLASK – nejlepší brankář týmu:

1) Přiznám se, že jsem se zvolením trochu počítal. Odchytal jsem toho nejvíc a i moje výkony šli stále nahoru. To nemění nic na to, že bych chtěl poděkovat všem, co mě volili. Ocenění si velice vážím. Je to pro mě motivace do další práce na svých výkonech a zdokonalování.

2) Myslím si, že jsme si všichni zvykli na rozdíl mezi hřištěm a halou a také nad rozlišným stylem hry. I přes to, že na nováčka je 3. místo krásné, mohli jsme nakonec skončit o příčku výše !

3) Futsal mi už teď chybí. Na další ročník se velice těším. Po skvělé sezóně začínáme myslet na příčky nejvyšší. Chtěli bychom další výsledek zopakovat, případně ještě vylepšit.

 

MATYÁŠ KAZDA – nejlepší útočník týmu:

1) Tak překvapení to pro mě bylo obrovské, ale je to týmový sport, takže toto ocenění bych dal každému hráči z týmu !

2) Sezonu hodnotím velice pozitivně. Myslím si, že si k sobě čím dál více sedáme a víme co od sebe očekávat, kdo má jaké přednosti a návyky. Jsem nadmíru spokojený s konečným umístěním, které nikdo dle mého nečekal. Musím pochválit kluky, že do toho dali vše.

3) Na další rok se velice těším. Futsal jsem si velice oblíbil a budu v něm rozhodně pokračovat. Od dalšího ročníku očekávám opět umístění v TOP trojce. Nereálné rozhodně není ani soutěž vyhrát.

 

MAREK BÍNA – nejlepší obránce týmu:

– Marek si bohužel čas na odpovědi nenašel a tak se tentokrát musíme obejít bez jeho vyjádření

 

 

Díky za podporu !

tým FTZSL

 

ZPĚT