„Rozhovor“ – Klub vítá ve svých řadách výraznou posilu. Stal se jí v tomto týdnu Jakub Krasnický, který je stále hráčem sousedního GMM Jablonce nad Nisou, nicméně naše barvy bude hájit do konce probíhající sezony 2016/2017. Z jakého důvodu Krasňa přijal nabídku klubu? A mnohem více čtěte v rozhovoru s ním !!!

 

Představení hráče:

Jméno, příjmení: Jakub Krasnický

Datum narození: 06.06.1988

Číslo dresu: 6

Přezdívka: Krasňa

Fotbalová kariéra: FC Slovan Liberec, FC Nový Bor, Arsenal Česká Lípa, PFC Český Dub, SK Hlavice, SK Vilémov, zahraničí – SRN

Futsalová kariéra: Slavia TU Liberec, GMM Jablonec nad Nisou

Zaměstnání: Inženýr ve strojírenství – konstruktér ve Škoda Auto

 

 

  1. Kubo Tvé hostování v již probíhající sezoně je pro mnoho lidí velice překvapivým krokem. Co nejvíce Tě přesvědčilo k tomu, aby jsi výzvu Snu přijal?

Po posledním zápase s Wizards kde jsme chtěli s GMM vyhrát, jsem se domluvil s vedením v čele s kapitánem, že půjdu na hostování do Zlého snu. Mé rozhodnutí je především směřováno jako pomoc Liberci, který by se měl ve zbytku sezony porvat s Mělníkem o prvenství ve druhé lize Západ. Se Slavií nebo Jabloncem jsem tuto možnost tak blízko neměl a tak mě láká se o triumf společně s novým kádrem poprat. A jelikož vím, že má Sen velkou kvalitu, je v silách nás všech vytouženého cíle dosáhnout !

 

2.  Není nic nového, že si opět v jednom dresu kopneš se svými bývalými spoluhráči ze Slávie TU Liberec (Jakub Žoček, Pavel Bernát, Dominik Vogt). Jak to vnímáš?

Jsem rád, že se s těmito hráči potkám opět na palubovce v jednom týmu. Bude to pro mě obnovení dobrých zkušeností a odehraných zápasů z předchozích let.

 

3. V 2. lize Západ zbývá do konce sezony ještě 7 kol. Zlej se(n) se dělí o první místo s Olympikem Mělník a týmy čeká ještě vzájemné utkání. Jak závěr ligy vidíš Ty?

Koukal jsem na los soutěže a rozhodně to bude bitva do konce sezóny. Nemyslím si, že vzájemný zápas může rozhodnout, ale určitě to bude stěžejní bod celé sezóny. Tým, který tento duel vyhraje se přiblíží k celkovému vítězství v druhé lize.

 

 

Jsme velice rádi, že místo Sobyho přichází právě Krasňa, který má s futsalem velké zkušenosti. Je to hotový hráč, který se prezentuje zodpovědnou hrou, nevypustí jediný souboj a tým se o něj může opřít. Náš „A“ tým má celkově problémy udržet koncentraci po celých 40 minut a dostává mnoho zbytečných branek. Kuba by nám měl tak pomoci především v té obranné činnosti.

V rámci tohoto transferu bychom prvně chtěli poděkovat vedení Jablonce za rychlé jednání a vstřícný krok, kterého si velice vážíme. A za druhé také Krasničovi, který naši výzvu přijal a ve zbývajících kolech se s námi společně popere o nemožné !!! – uvedl závěrem předseda oddílu – Pavel Bína.“

 

 

Díky za podporu !

tým FTZSL

 

 

ZPĚT