PŘESTUP ROKU !!! Veškeré spekulace o eventuálním přestupu Pavla Bernáta do týmu Snu jsou u konce. Bernys se již nadobro stal kmenovým hráčem našeho klubu !!!

 

O tom, že se jedná o naprostou špičku mezi futsalovými útočníky svědčí i jeho statistky, kterými se nemůže pochlubit jen tak někdo.

Pavel je ročník 1988 a fotbalově vyrůstal v FC Slovanu Liberec, kde strávil krásných 10 let.

Poté jeho kariéra pokračovala v podještědském Českém Dubu, kde hrál 6 let Divizi. Následovalo angažmá v Turnově (4 roky), kde si ho všiml liberecký trenér Vavruška a dal mu přičichnout i k ligovému fotbalu. Další jeho kroky měly vést do druholigového Zlínu, k čemuž nedošlo díky jeho studijním povinnostem na TU v Liberci.

V současné době hraje tento levonohý snajpr v třetiligové Dobrovici, kde bude v sezoně 2016/2017 s největší pravděpodobností pokračovat !!!

Na futsalové scéně prošel kluby Slavia TU Liberec a GMM Jablonec nad Nisou, odkud se k nám nyní přesunul.

Ve 2. lize odehrál za 4 roky 47 zápasů, v nichž vsítil neuvěřitelných 83 branek a na 42 nahrál !!!

 

V sezoně 2016/2017 tak bude oblékat náš rudý dres s číslem 88 a spolu s týmem se pokusí o nejlepší umístění ve 2. lize ZÁPAD. Tu mimo jiné odstartujeme poslední víkend v září proti jeho bývalému klubu GMM Jablonec nad Nisou !!!

 

“ S nabídkou angažmá mě Bínič oslovil už loňskou sezonu, kdy Zlej sen postupoval do Divize. Chtěl sem ale hrát co nejvyšší soutěž a také jsem tak nějak cítil určité závazky vůči klukům z GMM (resp. bývalé Slavie TUL) a proto jsme se dohodli, že to ještě o sezonu posuneme. Letos už je situace jiná. Jsem rád, že se doLiberce vrátila druhá liga a já toho budu moci být součástí“.

 

tým FTZSL

 

ZPĚT